free download 78 travel guides written by experts

334 de angajati Ursus Breweries au ecologizat in acest weekend zone riverane resurselor de apa

Ursus BreweriesUrsus Breweries continuă parteneriatul cu Let’s Do It, Romania și în 2014, urmărind noile direcții strategice de dezvoltare durabilă, ca parte din programul global „Prosper”.

Pentru al cincelea an consecutiv, 334 de angajați Ursus Breweries din București, Timișoara, Buzău, Brașov și Cluj-Napoca, s-au implicat în ecologizarea zonelor din jurul apelor, participând activ la protejarea resurselor de apă, parte din ecosistemele locale, utilizate în comun de comunitățile locale și în activitățile companiei.

În acest an, compania a întâmpinat cu entuziasm proiectul de ecologizare Let’s Do It, Danube!, menit să asigure un context favorabil dezvoltării sustenabile a comunităților din județele dunărene, prin curățarea malurilor Dunării. Pe 27 septembrie, Ursus Breweries a continuat inițiativa din acest an de ecologizare a zonelor riverane altor resurse de apă locale, prin implicarea directă a angajaților simultan în cele 5 comunități locale în care derulează operațiuni.

Apa este o resursă vitală pentru comunități, iar Ursus Breweries recunoaște importanța unor surse de apă curate pe care le utilizează în comun și împreună cu comunitățile locale. Peste 330 de berari din București, Timișoara, Buzău, Brașov și Cluj-Napoca au participat la curățarea zonelor din apropierea resurselor de apă din comunitățile în care Ursus Breweries activează, colectând un număr estimativ de 1.100 de saci de deșeuri.

”Prosperitatea unei comunități depinde și de modul în care companiile și angajații acestora înțeleg să se implice activ în toate aspectele importante din viața unei comunități. Apa curată este o resursă vitală pentru comunități și este la fel de importantă și pentru noi în procesul de producție al berii. Asigurarea unor surse de apă curată pentru comunități și reducerea cantității de apă utilizată în producerea berii sunt doar două dintre noile noastre obiective ambițioase de dezvoltare durabilă din cadrul programul „Prosper”. Ne implicăm pentru că ne dorim să trăim într-un mediu curat, pe care să îl păstrăm și pentru generațiile viitoare”. a declarat Robert Uzună, Corporate Affairs Director Ursus Breweries.

uRSUS - Let's Do it Romania

Partener încă de la prima ediție Let’s Do It, Romania din 2010, Ursus Breweries a continuat tradiția de a contribui activ la protejarea mediului și a apelor. Consolidându-și dezvoltarea în direcția sustenabilității, compania a mobilizat de-a lungul celor cinci ani peste 1.500 de angajați voluntari care au adunat, doar în ultimii 2 ani, peste 3.000 de saci de deșeuri.

Prin parteneriatul construit în timp cu Let’s Do It, Romania, Ursus Breweries dorește să aibă o contribuție pozitivă în comunitățile locale, oferind angajaților săi ocazia să fie parte integrantă din identificarea de soluții pentru problemele de mediu cu care se confruntă societatea de astăzi. Astfel, Ursus Breweries își continuă implicarea în acțiuni de responsabilitate socială, în linie cu noile direcții strategice de dezvoltare durabilă care susțin o creștere sustenabilă pe viitor.

Bucuresti, 01.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *