free download 78 travel guides written by experts

ECCO Touch 15B – pentru ca tu sa te simti confortabil si sa arati elegant

Sezonul toamna-iarna 2014-2015 inseamna confort, eleganta si detalii sofisticate. Design scandinav combinat cu tehnologie de ultima ora. Balerinii, botinele si cizmele ECCO Tocuh 15B fac parte din colectia ECCO Dress Comfort toamna-iarna 2014 si sunt create din materiale fine si stilizate cu detalii lucrate manual.

Balerinii ECCO Touch 15B – creati pentru femeia care tu alegi sa fii

Esti cine alegi tu sa fii, astfel incat daca iti doresti un look feminin, delicat, o pereche de balerini stilati din piele nubuc sunt perfecti pentru tine in acest sezon.

Botinele ECCO Touch 15B – create pentru ca tu sa faci diferenta

Descopera clasicele botine tip Chelsea intr-o interpretare moderna din piele lacuita. Alaturi de jeansi sau fuste, aceste botine vor deveni cu siguranta declaratia ta de moda in aceasta toamna.

Cizmele ECCO Touch 15B – create pentru ca tu sa te simti confortabil

Cu aceste cizme in picioare, te vei simti nu doar foarte eleganta, ci si foarte libera in miscari, deoarece sunt create pentru a incalta perfect piciorul. Skinny jeans sau o fusta midi, plus o geanta de umar, si esti pregatita sa infrunti orice zi, oricat de incarcata ar fi ea!

Balerinii, botinele si cizmele ECCO Touch 15B sunt disponibile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Bucuresti, 01.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *