free download 78 travel guides written by experts

23 de agentii de comunicare participa anul acesta la Noaptea Agentiilor

Evenimentul, ajuns la cea de-a treia editie, va avea loc anul acesta pe 15 mai, in sediul a 23 de agentii de comunicare si la cafeneaua Institute, the café.

Noaptea Agentiilor, un proiect initiat si organizat de The Institute, isi propune sa promoveze creativitatea romaneasca, implicand agentiile de comunicare intr-o serie de evenimente interactive ce au loc simultan, pe parcursul aceleiasi nopti, in sediile agentiilor, dar si in spatii conexe.

Agentiile care si-au anuntat participarea anul acesta sunt: 2 Parale, 2activePR, Arena Advertising Key, Chelgate Public Affairs & Public Relations, Cohn&Jansen JWT, DC Communication, Digital Star, Free Communication, G2 Romania, grupul Lowe, HIPPOS, iLeo, Infinit Solutions, Jazz, Leo Burnett&Target, pastel, Propaganda, Pygmalion – advertising facilitators, Saatchi & Saatchi Romania, Smart Corporation Group, The Geeks, The Practice si The Public Advisors.

„Ne-am alaturat evenimentului in primul rand din curiozitate – curiouser and curiouser, cum ar spune Lewis Caroll. Vrem sa ne cunoastem colegii de breasla, dar si pe cei care isi doresc o cariera in acest domeniu. Evenimentul reprezinta si portita prin care Arena Advertising Key va patrunde in Tara Agentiilor, dat fiind faptul ca suntem in plin proces de rebranduire.”, au declarat cei de la Arena Advertising Key.

„Vrem sa transformam petrecerea intr-un mic atelier de creatie. Pregatim concursuri menite sa stimuleze creativitatea celor care ne trec pragul, va fi o petrecere interactiva in care fiecare coltisor din agentie te invita sa descoperi ceva.”, au promis Cohn&Jansen JWT.

"Ne-am gandit ca ar trebui sa ne primim oaspetii cu ce avem noi mai frumos de spus: un gand despre ce inseamna sa impartasesti cu adevarat. Ne-am inspirat din viata noastra de zi cu zi de la birou, unde povestile din weekend se intalnesc cu povestile despre ultima conferinta de research la care am participat. Asa a iesit ideea de „Sharing. We Haz It!” , o petrecere in care ne vom folosi de lucrurile care ne aduc impreuna online, ca sa ne distram offline.”, au share-uit reprezentanţii G2 Romania.

„Noaptea Agentiilor este un bun prilej de a interactiona cu toti cei care rezoneaza cu domeniul comunicarii. Apreciem modul informal de a promova creativitatea si oportunitatea de a face schimb de experiente cu colegii actuali sau viitori. Va asteptam in Nicolae Iorga la Nr. 13 cu surpize si voie buna.”, au declarat agentiile din cadrul Leo Burnett Group.

„Dam in bobi, vorbim in dodii PR-istice, citim in stele, rescriem ravase si o sa va impingem mana in Gura Adevarului – Oracolul va asteapta sa aflati ce va asteapta in 2013.”, ne-au declarat cei de la 2activePR.

DC Communication: „Vrem sa participam pentru ca ne place ideea de a aloca o noapte pentru discutii prietenesti despre relatii publice, proiectele noastre si ale celor care vor dori sa ne viziteze. Pentru a dezbate informal, la un ceai/cafea evolutia domeniului nostru de activitate, pentru intalniri “sub clar de luna” cu toti cei manati de interesul pentru PR.”

Saatchi & Saatchi Romania: „Ne bucura participarea noastra la Noaptea Agentiilor. Este ocazia perfecta pentru toti devoratorii de publicitate sa intre in culisele unei adevarate "fabrici" de lovemarks”.

„Ne propunem ca prin participarea la acest eveniment sa le aratam tuturor celor interesati locul unde apar pentru prima data ideile din spatele campaniilor si evenimentelor noastre, prin intermediul unei petreceri englezesti relaxante de unde nu vor lipsi ceaiul, punch-ul si prajiturelele. Ne dorim ca aceasta editie a Noptii Agentiilor sa fie inceputul unei traditii anuale care, cu ajutorul unor evenimente creative, sa ne aduca mai aproape de oamenii pentru care existam.”, Chelgate Public Affairs&Public Relations.

„Ii asteptam pe pasionatii de publicitate la noi acasa, sa ne descopere povestile, sa ne descoasa cu intrebari despre publicitate si sa ne distram impreuna. Pentru ca dincolo de brainstorminguri, strategii sau campanii, echipa grupului Lowe stie sa se simta bine!”, spune Veronica Savanciuc Presedinte & CEO grupul Lowe.

„Sa muncesti fara sa te distrezi e plictisitor. Sa te distrezi fara sa muncesti e falimentar. Asa ca noi le imbinam in fiecare zi. Ne-a placut ideea Noptii Agentiilor pentru ca reflecta acest spirit. Va asteptam sa vorbim despre chestii serioase la Free Communication Summer Jam, o avanpremiera a party-urilor acestei veri”, a declarat Alexandra Dinita, General Manager, Free Communication.

"Este prima editie la care participam si speram sa o facem in fiecare an. Noi suntem mai petrecareti de felul nostru si vrem sa incercam si "cadrul" Noaptea Agentiilor 2012. Tema pe care am ales-o, "Estul salbatic", ni s-a parut o tema actuala pe care, bineinteles, o vom trata cu seriozitate! Glumesc … va asteptam la noi, sa degustati viata din Est!" Director General Claudiu Popa Smart Corporation Group.

"Eu privesc Noaptea Agentiilor ca un “matchmaker” al industriei de comunicare si PR care aduce pe o parte "prada" – agentiile cu "vanatorii" – tinerii care isi doresc un job in minunata, fabuloasa si nemaiintalnita lume a comunicarii. Anul acesta, The Public Advisors profita de ocazie pentru a socializa cu insomniacii pasionati de PR. Cei mai talentati studenti aspiranti la o cariera in comunicare vor avea ocazia sa intre in culisele agentiei noastre si sa ne afle secretele. Ii asteptam cu bratele deschise.", a declarat Raluca Mihalachioiu, General Manager The Public Advisors.

"Cred ca Noaptea Agentiilor este o metoda simpla de a-i cunoaste pe cei care ti-au trimis deja CV-urile sau pe cei care urmeaza sa o faca. Mie imi place sa vad oameni care sunt in punctul de a alege un drum si sa incerc sa imi dau seama care dintre ei isi doresc cu adevarat ceva, pentru ca e o sclipire anume in ochii omului care isi doreste tare mult un lucru. Eu cred ca Noaptea Agentiilor este de fapt a celor care cauta un loc in publicitate, mai mult decat este cu adevarat a celor care sunt deja aici. Si mai cred ca cei care au privilegiul de a sti si de a avea, au si indatorirea de a explica si a da o sansa.", a declarat Mihai Lungeanu, Managing Partner Pygmalion – advertising facilitators.

Evenimentele din agentii vor putea fi urmarite si online, pe siteul oficial www.noapteaagentiilor.ro – prin intermediul serviciului de transmisiune live oferit de Distinct [www.distinct.ro].

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *