Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Scapa de celulita cu Bio-CLA Booster

De cele mai multe ori, ne gândim doar la cât de inestetică este celulita, fără a fi conştienţi şi de cât este de nesănătoasă. Nu este însă un aspect pe care să ne permitem să-l trecem cu vederea. La aproximativ 90% dintre femei, celulita începe să apară încă de la vârsta de 15 ani, chiar dacă la început poate fi foarte greu de observat. Din păcate, celulita avansează şi, de la an la an, devine mai vizibilă şi mai inestetică, până ce ajunge să fie dureroasă. Ca în toate cazurile, şi celulita e mai uşor să o previi decât să o vindeci. De aceea, celulita trebuie combătută încă din prima ei fază, când începe să se formeze, fără a aştepta să se instaleze aspectul de coajă de portocală.

Cauza celulitei este, în primul rând, o circulaţie sanguină deficitară, ce nu permite eliminarea corectă a toxinelor, care astfel se acumulează în interiorul celulelor adipoase, care cresc în volum. Presiunea exercitată de acestea face ca pielea să se întindă şi să ia aspectul de coajă de portocală. Dacă în faza iniţială ea este aproape inobservabilă, pentru ca apoi să devină evidentă când strângem pielea între degete, va ajunge cu timpul să prezinte o deformare permanentă a pielii, care se va accentua an de an, conducând în final la apariţia durerii atunci când schimburile vitale, de bază între celulele adipoase şi vasele locale de sânge vor continua să se degradeze. Simpla cură de slăbire nu rezolvă problema celulitei. Trebuie să reuşim să scăpăm de aceste celule adipoase care se degradează. Evident, curele de slăbire, mişcarea şi masajul pot ameliora situaţia. Dar adevăratul remediu îl reprezintă eliminarea acestor celule supraîncărcate cu toxine. De aceea unul dintre cele mai sigure şi eficiente mijloace de a scăpa de implicaţiile atât de neplăcute ale celulitei îl reprezintă Bio-CLA Booster, produs de compania daneză Pharma Nord. Acest produs cu o biodisponibilitate maximă îmbină efectele acidului linoleic conjugat (CLA) cu efectele extractului de ceai verde, două produse naturale esenţiale pentru sănătatea noastră. Intervenind la nivelul proceselor enzimatice, acidul linoleic conjugat pur şi simplu "topeşte" grăsimea pe care, în loc să o lase să se depună în celulele adipoase, o arde în celulele musculare, conducând astfel, treptat, la eliminarea celulelor adipoase şi, implicit, a celulitei. Procesul de ardere este intensificat de extractul de ceai verde. În acelaşi timp, acesta reuşeşte să îmbunătăţească circulaţia sanguină şi să conducă la o mai bună eliminare a toxinelor.

Astfel, intervenind exact în procesele de bază care conduc la apariţia şi la dezvoltarea celulitei, Bio-CLA Booster combate celulita pornind de la cauzele producerii ei. Aşa se şi explică eficienţa deosebită a produsului.

Preţ: 48 lei (60 capsule). Produsul este disponibil în farmacii şi în magazinele cu produse naturiste.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *