metalshow

2%- Gandeste diferit, gandeste-te la sanse!

OFERĂ 2% DIN ŞANSA TA! TE COSTĂ DOAR UN GEST!

SOS Satele Copiilor România ,  organizaţie non-guvernamentală ce ocroteşte anual peste 500 de copii ce provin din familii dezorganizate, derulează în perioada 1 aprilie-15 mai 2008 campania OFERĂ 2% DIN ŞANSA TA!

De 4 ani statul român oferă oricărei persoane fizice posibilitatea de a folosi 2% din impozitul salarial după cum îi dictează inima sau conştiinţa, dirijând această cotă de impozit de la stat către o organizaţie nonprofit. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este o parte a bugetului de stat care poate fi direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către un ONG, conform art.57 din Legea nr.571/2003. Ce avantaje oferă prevederea 2%?

Alegeţi chiar dvs. cum doriţi să cheltuiţi o parte din banul public! Nu costă nimic! Stă în puterea dvs. să contribuiţi la rezolvarea unei probleme sociale din comunitate, să ajutaţi oameni în nevoie sau copii în dificultate, să sustineţi educaţia, cultura sau orice altă cauză, direcţionând 2% către o organizaţie care lucrează pentru astfel de proiecte!

Iată cum vă puteti exercita dreptul de a alege!

Formularul fiscal 230 este instrumentul dvs. prin care puteţi solicita statului direcţionarea banilor dvs. către o entitate nonprofit. Completaţi formularul 230  şi depuneţi-l la administraţia financiară până la 15 mai 2008, direct sau prin poştă.

Sunt banii dvs. direcţionaţi cu folos?

Campania 2% susţinută în anul anterior de către SOS Satele Copiilor România a adus suma de 11.000 EUR în folosul copiilor şi tinerilor protejaţi prin programele asociaţiei.

Decide să foloseşti cu suflet impozitul pe venitul tău! Poti să construiesti o casă, să dăruieşti o familie iubitoare şi să aduci zâmbet copiilor şi tinerilor ocrotiţi în Satele Copiilor din Bucureşti, Cisnădie (jud.Sibiu) şi Hemeiuş (jud.Bacău)! Direcţionează 2% din impozitul pe venit de la Stat catre SOS Satele Copiilor România!

Pentru orice informatii privind prevederea fiscala 2%, suna la numărul 021 6680090, scrie-ne la adresa fundraiser@sos-satelecopiilor.ro sau accesaţi site-ul campaniei www.sos-satelecopiilor.ro/campanie2/.

Bucuresti, 25.03.2008 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *