metalshow

adidas a lansat noul tricou al Nationalei Romaniei

pentru UEFA EURO 2008™

adidas a lansat astazi noul echipament oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, care va fi folosit la UEFA EURO 2008™.   Evenimentul de lansare a avut loc la magazinul adidas din Plaza Romania Bucuresti, unde jucatori marcanti ai Echipei Nationale au oferit autografe suporterilor. Echipament de meci, pentru antrenament si tricouri replica special produse pentru fanii Nationalei vor fi disponibile in toate magazinele adidas, incepand de azi. Este pentru prima data cand adidas ofera tricouri replica fanilor.

Printre suporterii care au venit sa intalneasca Echipa Nationala s-au aflat Ilie Nastase, emblema a tenisului  romanesc si unul dintre cei mai fideli ambasadori adidas din lume, reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal si adidas, jurnalisti din presa sportiva, radio si TV.

"Ne apropiem de 20 de ani de colaborare neintrerupta si fructuoasa cu adidas, cel mai vechi sponsor oficial al Federatiei Romane de Fotbal si al echipelor noastre nationale. Din 1990, acest mare si reprezentativ concern ne-a fost alaturi atat in clipele de succes, cat si in cele mai putin placute. Acum, la orizont se afla turneul final al EURO 2008 si preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010, ocazii ideale de a dezvolta si mai mult acest parteneriat, unul benefic pentru ambele parti", a declarat Mircea Sandu, Presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Jucatorii vor purta noul echipament incepand cu meciul amical cu Rusia, din 26 martie. Continuand traditia, culoarea tricoului ramane galben, cu aceleasi insertii rosii si albastre, deja cunoscute.

Noul echipament de meci si de antrenament are un design modern si tehnologie ClimaCool®.
Sistemul ClimaCool® lucreaza in permanenta pentru a elibera caldura si transpiratia. Canalele de ventilatie create special si tesatura tri-dimensionala permit aerului rece sa treaca incontinuu prin tesatura, in timp ce umezeala si transpiratia sunt disipate din material si din piele, ajungand in atmosfera. Rezultatul este un corp uscat, care poate functiona la performante maxime. Acest sistem activ de eliminare a caldurii si a transpiratiei din corp ii ajuta pe jucatori sa se simta confortabil in timpul meciurilor si sa joace la intreaga lor capacitate, chiar si in conditii de canicula.

“adidas a sprijinit Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei si am impartasit victorii extraordinare. Si eu am purtat un tricou adidas la Cupa Mondiala din SUA. Sunt convins ca, purtand echipament adidas, vom avea un Campionat European bun in Austria la UEFA EURO 2008™”, a declarat Ioan Angelo Lupescu, Director General al Federatiei Romane de Fotbal.

Atat adidas cat si Federatia Romana de Fotbal se bucura de continuarea acestui parteneriat de succes, inceput in urma cu 25 de ani, inca din anii ‘70. Cei doi parteneri au avut realizari importante de atunci si pana in prezent.

“Colaborarea dintre adidas si Federatia Romana de Fotbal este unul dintre putinele exemple de parteneriat neintrerupt din lumea sportului. Speram ca echipamentele si tehnologiile adidas vor avea un efect pozitiv asupra succeselor echipei Romaniei. ”, a declarat Haluk Ozmutlu, Managing Director adidas Zone Middle.

Este pentru prima data cand adidas ofera tricourile replica si pentru suporterii din Romania. Pretul variaza intre 107 LEI (tricoul replica) si 144 LEI (tricoul autentic).

Bucuresti, 25.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *