metalshow

Neogen depaseste Yahoo! in Bulgaria

Reteaua sociala cu cea mai rapida crestere din Bulgaria, Impulse.bg, a depasit Yahoo! si MySpace, conform datelor sistemului de monitorizare global Alexa.com

Cu 150 000 utilizatori inregistrati si peste 200 milioane pagini vizualizate lunar, Impulse.bg, este serviciul care inregistreaza cea mai spectaculoasa crestere ca numar de unici  si numar de vizualizari zilnice. Lansat in octombrie 2006, Impulse.bg isi continua cresterea pe piata de internet vecina, penetrand acum topul celor mai vizitate 10 site-uri din Bulgaria si devansand retele precum Yahoo!, Myspace sau Facebook.

Publicul-tinta al Impulse.bg il reprezinta tinerii intre 13 si 25 de ani – 90% dintre utilizatorii inregistrati avand o varsta cuprinsa in acest interval si provenind din mediul urban. Raportul dintre utilizatorii de sex masculin si feminin se mentine constant: 52% fata de 48%.

Un studiu efectuat recent la nivelul utilizatorilor, a evidentiat faptul ca principalele 3 puncte de atractie ale serviciului le reprezinta, in ordine: prezenta prietenilor, posibilitatea de a intalni persoane noi si optiunile de comunicare si socializare.

La intrebarea "Cum ati aflat despre Impulse", persoanele care au participat la studiu au raspuns in proportie de 100% "de la prieteni", fapt ce demonstreaza puterea virala a marketingului generat de useri, factor decisiv pentru succesul retelelor sociale la nivel local si global.

"Impulse.bg este prima retea sociala din Bulgaria care a reusit sa depaseasca Yahoo!- cel mai mare portal la nivel mondial- si promite sa nu se opreasca aici", declara Gergana Maneva – Marketing Manager
Neogen Bulgaria.

Bucuresti, 25.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *