metalshow

120 de specialisti IT prezenti la cea de-a doua editie a conferintei bazata pe tehnologii SAP

de la Cluj Napoca

msg systems Romania a organizat în 4 Septembrie la Cluj Napoca cea de-a doua ediție a conferinței IT bazată pe tehnologii SAP.

La eveniment au participat 120 de specialiști IT din Cluj Napoca cât și din alte orașe ale țării, precum Sibiu, Brașov, Timișoara, Iași și București.

Temele abordate, business rules, enterprise user experience, reporting & analytics, au fost gândite ca o continuare a primei ediții a conferinței, însă cu accent mai puternic pe partea practică. La conferință a fost prezentat, în exclusivitate, un showcase al unei aplicații dezvoltate pe o platformă mobile SAP, creat la Cluj de msg systems România, pentru companii din domeniul asigurărilor. Această aplicație este și highlight de inovație în cadrul inscom 2014, conferință cu teme exclusive de asigurări, care se va desfășura la final de septembrie în Germania, la Munchen, în prezența conducerii celor mai mari companii din domeniul asigurări-reasigurări din întreaga lume.

“Încă de la început am fost plăcut surprins de numărul mare de participanți, mai ales că unii dintre aceștia au fost din afara Clujului. Acest lucru dovedește că temele inovative- UI5, Fiori, SAP HANA alese pentru conferință au prezentat interes pentru specialiștii SAP” a afirmat Cristi, unul dintre specialiștii SAP prezenți la eveniment.

“Succesul primelor două ediții și interesul în continuă creștere pentru tehnologiile SAP sunt motivele pentru care vom continua să organizăm anual astfel de evenimente în Cluj Napoca. Ne bucurăm că msg systems România poate astfel să își aducă un aport semnificativ în formarea unei comunități de specialiști SAP în zona Cluj-Napoca si nu numai”, au declarat reprezentanții companiei msg systems Romania.

Compania msg systems România are în plan organizarea unui eveniment similar, dedicat tehnologiei JAVA, în 9 octombrie 2014, la Cluj Arena. Detalii despre aceasta a doua conferinta se gasesc pe site-ul companiei: //www.msg-systems.ro/java_conference0.0.html, iar înscrierile se pot face pe adresa info-events@msg-systems.com, până în 6 octombrie 2014.

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *