metalshow

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin – invitatul „Vorbeste liber!”, la TVR 1

În talk-show-ul de luni, 22 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+, Sorin Avram va căuta răspuns pentru întrebări precum: care este situaţia cercetării agricole în România?, dar şi cum afectează boala limbii albastre exporturile României

Cea de-a treia săptămână în care Vorbeşte liber! se vede la TVR 1 începe în forţă. Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a răspuns invitaţiei jurnalistului Sorin Avram şi va fi prezent luni, 22 septembrie, la o nouă ediţie Vorbeşte liber!. Ca şi în cazul celorlalte ediţii ale emisiunii, şi azi, 22 septembrie, talk-show-ul poate fi urmărit de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Reducerea TVA la pâine, carne, dar şi la alte produse, cum afectează boala limbii albastre exporturile României, schimbarea modului în care sunt acordate finanţările de către Uniunea Europeană, dacă mai există şi dacă se mai face o cercetare agricolă în România, fondurile europene pentru fermieri sunt subiectele pe care Sorin Avram le va discuta cu invitatul serii, ministrul Daniel Constantin. În partea a doua a emisiunii, celor doi li se va alătura şi Mircea Dinescu.

În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă, George Maior, Klaus Iohannis, Traian Băsescu, Ludovic Orban şi Mădălin Voicu.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *