free download 78 travel guides written by experts

Campania “Constitutia Zambetului” continua

Până acum, 7 copii au primit tratamentele dentare de care aveau nevoie

În primele două săptămâni de la demarare, campania “Constituția Zâmbetului” a adus bucurie pe chipul a 7 copii din centrele de plasament, care au primit tratamentele stomatologice de care aveau nevoie.

Din dorința de a oferi tratamente stomatologice copiilor cu posibilități materiale reduse, a luat naștere campania socială “Constituția Zâmbetului”. Inițiată de Clinica Dr. Melnic în parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, campania se derulează în perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Prin această campanie se urmărește sublinierea importanței unei danturi sănătoase pentru o viața bună, campania având drept scop prevenirea și tratarea problemelor dentare ale copiilor cu posibilități materiale reduse.

“Din momentul lansării campaniei și până în acest moment, fiecărui copil i s-a făcut o consultație generală și un plan de tratament pentru a ști în ce direcție se va merge cu programul de îngrijire dentară. Tuturor copiilor li s-a făcut igienizare și periaj dentar profesional, unui copil i s-au făcut extracții de dinți de lapte, obturații de compozit, urmând ca la finalul tratamentului să i se ajusteze dantura cu un aparat ortodontic. Ceilalți copii au primit tratamente endodontice, li s-au făcut obturații de compozit și extracții”, declară dr. Ion Melnic, specialist în chirurgie dento-alveolară și coordonar al Clinicii Dr. Melnic.

Beneficiarii campaniei sunt copiii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Tratamentele stomatologice din cadrul campaniei “Constituția Zâmbetului” vin în completarea tratamentelor gratuite oferite de către stat copiilor din centrele de plasament.

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *