free download 78 travel guides written by experts

Ziua Mediului cu Teatrul Masca

Teatrul Masca sarbatoreste Ziua Mediului duminica, 7 iunie, ora 18.00, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

Impreuna cu partenerul deja traditional, JTI Romania, Teatrul Masca va prezenta Statuile, un spectacol neconventional in regia lui Mihai Malaimare. Statuile sunt reinviate de regizor in incercarea de a face posibila comunicarea, dincolo de limbaj sau de timp, a doua lumi aflate la distanta de aproape doua secole. Spectacolul este o poveste care incepe in bogatul Imperiu Roman si scoate la iveala cruzimea gladiatorilor, delicatetea femeilor, moartea si revenirea Dictatorului, precum si spiritul Romei eterne.

“Dincolo de incarcatura festivista a acestei zile m-ar bucura enorm ca fiecare dintre dumneavoastra sa constientizeze responsabilitatile pe care le are in ceea ce priveste pastrarea unui mediu sanatos. Este important pentru noi si copiii nostri sa fim civilizati si sa pastram o natura curata!”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.
Seara va fi incheiata cu un concert inedit al trupei Senzor.

Organizator: Teatrul Masca
Partener: JTI Romania

Parteneri media: Europa FM, Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Calendar Evenimente.ro, Universitatea Politehnica Bucuresti

Bucuresti, 03.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *