free download 78 travel guides written by experts

Rompetrol lanseaza programul de responsabilitate sociala “Impreuna pentru fiecare”

Rompetrol lanseaza programul national „Impreuna pentru fiecare”, cea mai ampla componenta a platformei de responsabilitate sociala „Energia vine din suflet”, prezentata de companie in luna mai.

Conceptul acestui program consta in implicarea companiei in solutionarea unor cazuri din domeniul sanatatii si al mediului, cu participarea comunitatiilor locale beneficiare, promovand totodata voluntariatul si spiritul civic. 
„Ineditul programului este acela ca actiunile pot fi propuse atat de Rompetrol, cat si de voluntarii care ni se alatura in acest demers. Fiecare poate propune un proiect, de mediu sau din sfera sanatatii, pentru a contribui la bunastarea comunitatii din care face parte”, a declarat Alexandra Crasnaru, Brand Building Manager Rompetrol.

In prima etapa a programului vor avea loc mai multe conferinte adresate studentilor, avand ca scop recrutarea de voluntari din urmatoarele centre universitare: Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Sociologie Bucuresti, Facultatea de Fizica, Chimie, Electronica si Tehnologia Petrolului si Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor Babes Bolyai. Aceste intalniri se vor desfasura in perioada 02.06 – 11.06. 

Odata inscrisi in program, participantii pot trimite si posta propuneri de proiecte pe website-ul programului www.impreunapentrufiecare.ro pana la data de 5 iulie, urmand ca o prima selectie a acestora sa se incheie pe 26 iulie. Propunerile de proiecte vor fi ulterior analizate impreuna cu reprezentantii comunitatilor locale, urmand ca cele care se vor implementa sa aduca cat mai multe beneficii partilor implicate. 

Programul „Impreuna pentru fiecare”, cu toate actiunile sale, are la baza credo-ul companiei: „Puterea Grupului Rompetrol nu sta in tehnologie, ci in noi, oamenii care facem posibila aceasta evolutie.”

Initiativa lansata azi reprezinta o noua dimensiune a implicarii sociale a companiei, o suita de actiuni coerente si consecvente, care continua in mod firesc proiecte desfasurate incepand cu 2003, printre care se numara: colaborarea cu Agentia Nationala Antidrog pentru specializarea personalului din centre de reabilitare a persoanelor dependente, sprijin pentru programele de ajutorare a copiilor din centre educationale derulate de Fundatia Ovidiu Rom, programul derulat in parteneriat cu Adevarul Verde pentru testarea gratuita a apei, solului si aerului din diverse zone ale Romaniei.

Bucuresti, 03.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *