free download 78 travel guides written by experts

Ziua celor mai buni prieteni

Pedigree® şi Whiskas® îi invită pe cei mici şi cei mari să sărbătorescă împreună o zi specială: Ziua Mondială a Animalelor!

Sâmbătă, 6 octombrie, începând cu ora 10.00, Whiskas® şi Pedigree® invită proprietarii şi iubitorii de animale de companie la Palatul Copiilor, pentru a sărbători împreună Ziua Mondială a Animalelor. Gazda evenimentului va fi actorul Silviu Biriş.

Proprietarii de animale de companie sunt invitaţi să participe alături de prietenii lor necuvântători la o sărbătoare desfăşurată într-o atmosferă specială în care îşi vor putea manifesta afecţiunea şi dragostea în cadrul unor momente special create pentru ei. Urmând tradiţia anilor precedenţi, Whiskas® şi Pedigree® au pregătit un eveniment cu totul şi cu totul special, cu multe jocuri, concursuri distractive cu premii, muzică şi dans. Folosind tatuaje temporare şi facepainting, maeştrii acestor arte îi vor transforma pe cei mici în diverse personaje pentru a semăna cu animalele lor preferate. În câteva minute, orice copil va putea deveni o frumoasă pisicuţă sau un căţeluş năzdrăvan.

Mai mult decât atât, proprietarii de animale vor putea afla mai multe despre îngrijirea animalelor direct de la consultantul veterinar Pedigree care va răspunde la întrebări legate de creşterea şi îngriirea corespunzătoare a animalelor de companie, şi va oferi recomandări cu privire la hrana acestora.

Ziua Internaţională a Animalelor este sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie de către iubitorii de animale din întreaga lume . În această zi este evocat Sfântul Francisc din Assisi, ocrotitorul tuturor animalelor, cel despre care se spune că putea să vorbească fiinţelor necuvântătoare.

“Este un moment special când toti cei care iubesc animalele îşi arată afecţiunea, respectul şi responsabilitatea pentru acestea. Animalele noastre ne oferă în fiecare zi afecţiunea şi devotamentul lor şi de aceea merită o zi specială, numai a lor. Este o zi pe care o dedicăm bunei dispoziţii în compania necuvântătoarelor dar în acelaşi timp este şi un moment în care trebuie să conştientizăm importanţa îngrijirii adecvate a acestor fiinţe care depind de noi în totalitate.” a declarat Dr. Bratu, medic veterinar şi consultant Pedigree.

Un moment special va fi organizat de către reprezentanţii Şcolii de dresaj Gabriel Cocu care vor face o demonstraţie de aptitudini şi disciplină cu câini dresaţi. Demonstraţii vor fi asigurate şi de reprezentanţii Asociaţiei Pfier Pfotten.

Vă aşteptăm sâmbătă, la Palatul Copiilor, pentru a ne sărbători micii prieteni, pentru a le arăta cât de mult îi iubim, cât de mult îi respectăm şi cât de mult le preţuim compania.

Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *