AXIGEN Mail Server, acum si in Australia

Gecad Technologies, compania care produce AXIGEN, singurele soluţii romanesti de mesagerie electronică anunţă încheierea unui parteneriat strategic cu compania Cleartext (//www.cleartext.com.au) din Australia.

Cleartext oferă o suită atent selecţionată de soluţii de mesagerie şi colaborare, de la servere şi aplicaţii de mesagerie instantanee la soluţii de administrare a politicilor de securitate. Strategia Cleartext este de a le oferi companiilor de toate tipurile soluţii de mesagerie care să asigure integiritatea, confidenţialiatatea şi disponibilitatea comunicaţiilor prin email. „Am ales serverul de email AXIGEN dupa un proces minuţios de evaluare a mai multor soluţii de mesagerie electronică. Criteriile de selecţie s-au bazat pe o serie de cerinţe specifice: o platformă de email sigură, bazată pe standarde şi scalabilă care să se integreze uşor cu noua noastră platformă de administrare a serviciilor, ClearEmail, pe care să o putem recomanda cu încredere clienţilor noştri din Australia. Tehnologia de înaltă clasă dezvoltată de Gecad Technologies şi serviciile impecabile de suport tehnic oferite ne-au convis că soluţia de mesagerie AXIGEN este cea mai bună alegere”, a declarat David Banes, director general la Cleartext.

„Noul parteneriat cu Cleartext reprezinta pentru AXIGEN un pas important către extinderea şi promovarea tehnologiei noastre pe piaţa australiană. Suntem siguri că această relaţie de afaceri ne va ajuta să ne adaptăm soluţiile de mesagerie inovatoare la toate cerinţele specifice ale companiilor cu activităţi în Australia. Suntem de asemenea hotărâţi să ne extindem reţeaua de distribuţie pe această nouă piaţă, având aceleaşi intenţii şi în privinţa prezenţei noastre globale. În primele noua luni ale anului 2007, reţeaua noastră de parteneri s-a mărit cu 90%”, a precizat Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

Soluţia românească distribuită în peste 60 de ţări din întreaga lume, prin intermediul a mai mult de 100 de parteneri este disponibilă pentru numeroase distribuţii Linux, BSD, Solaris şi pentru arhitecturi PowerPC. Gecad Technologies a încheiat, de asemenea, parteneriate tehnologice cu Sun Microsystems, RedHat, IBM şi Avira.

Aflat la versiunea 4.0.2, serverul de email AXIGEN a câştigat recent premiul de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria „Communications Server”. 

Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *