free download 78 travel guides written by experts

Ziua Carierei in Imobiliare

Reţeaua CENTURY 21 România organizează primul Târg de Job-uri in Imobiliare din România

Cea mai mare organizaţie din lume ce activează în domeniul imobiliar organizează primul târg de job-uri în imobiliare din România. Evenimentul are loc în data de 15 septembrie 2008, în sala de conferinţă Bordeaux a hotelului Novotel situat pe Calea Victoriei nr. 37B.

Oferta de job-uri cuprinde posturi vacante pentru agenţi sau asociaţi de vânzări şi consilieri imobiliari dar şi pentru poziţii de manager de agenţie. Posturi sunt disponibile în cadrul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21® din oraşele Bucureşti, Arad, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Focşani, Galaţi, Iaşi, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara.

Noutatea ofertei Reţelei CENTURY 21® o reprezintă numărul nelimitat de posturi de asociaţi de vânzări, ofertă ce se adresează celor ce doresc un program flexibil şi un venit bazat exclusiv pe comision. Deoarece experienţa nu este necesară, agenţii de vânzări performanţi, studenţii şi proaspeţii absolvenţi ce doresc o carieră în imobiliare sunt aşteptaţi să se înscrie pentru un post de asociat de vânzări CENTURY 21®.

Pentru cei ce au o experienţă în imobiliare de cel puţin 2 ani, Reţeaua CENTURY 21® scoate la concurs posturi de consilieri imobiliari atât pentru specialiştii în tranzacţiile imobiliare rezidenţiale şi comerciale, cât şi pentru cei cu experienţă în consultanţa oferită investitorilor în active imobiliare.

Datorită numărului mare a solicitărilor, din partea investitorilor şi dezvoltatorilor, de a deschide o agenţie imobiliară nouă, în Sistemul de Franciză CENTURY 21®, sunt aşteptaţi la interviuri şi manageri de agenţie, poziţie pentru care se solicită o experienţă relevantă în domeniul imobiliar de cel puţin 5 ani de zile.

Situaţia actuală a pieţei imobiliare, pachetele compensatorii aflate la dispoziţia celor înscrişi la acest eveniment, instrumentele şi programele de pregătire şi premiere disponibile prin intermediul Reţelei CENTURY 21®, pot explica cu uşurinţă succesul campaniei de promovare a acestui eveniment: peste 1300 de solicitanţi s-au înscris deja pe site-urile ejobs.ro (//www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/agenti-imobiliari-consilieri-si-manageri-agentie/311860) şi bestjobs.ro (//www.bestjobs.ro/top-locuri-de-munca-agenti-imoabiliari-consilieri-si-manageri-agentie/3333/5).

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *