free download 78 travel guides written by experts

tIMOn, Targul Imobiliar National, primul eveniment imobiliar din Romania organizat in format outdoor

Peste 50 de companii imobiliare din România, o companie egipteană şi două companii din Bulgaria vor prezenta peste 90 de proiecte rezidenţiale în cadrul târgului imobiliar naţional tIMOn. Între 18 şi 21 septembrie, în Piaţa Constituţiei, industria imobiliară din România se reuneşte în cadrul unei expoziţii neconvenţionale, organizate chiar în centrul Bucureştiului.  “Lipsa unui spaţiu expoziţional de anvergură în Bucureşti ne-a adus în situaţia de a ne orienta către locaţii neconvenţionale de organizare a unui târg imobiliar. Cererile mari venite din partea investitorilor străini, în special din Marea Britanie, de a vizita tIMOn ne-au adus o provocare: crearea unui cadru expoziţional comparabil cu cele din cadrul marilor târguri europene de profil. Astfel, am amenajat 5.000 de metri pătraţi de expoziţie şi este pentru prima oară când un târg imobiliar din România se desfăşoară în centrul oraşului, oferind facilităţi multiple pentru vizitatori şi expozanţi: spaţii de parcare, spaţii de relaxare şi atracţii de lux. Am rămas fideli principiului de a prezenta proiecte în premieră şi de a promova proiecte care să se adreseze tuturor categoriilor de public imobiliar: oferte ieftine, oferte de vile, oferte pentru clasa medie, oferte de lux şi oferte adresate investitorilor. Interesant este că, în premieră, am reuşit să aducem la startul evenimentului şi o companie egipteană, această prezenţă, alături de cea a vecinilor bulgari, fiind primul pas către transformarea ediţiei tIMOn Invest într-o expoziţie internaţională. Expoziţia din Piaţa Constituţiei va fi completată şi de o expoziţie conexă de grădini, automobile, ambarcaţiuni şi elicoptere.”, declară domnul Vlad Vlăsceanu, organizatorul tIMOn.

Companiile prezente la tIMOn vor propune proiecte rezidenţiale amplasate în toate zonele Bucureştiului, dar şi în ţară. Vor fi ofertate publicului peste 10.000 de apartamente şi vile, mulţi dintre expozanţi anunţând deja o serie de oferte speciale în cadrul târgului. Pe fondul unei reduceri a tranzacţiilor imobiliare în ultimele 3 luni şi a unei uşoare reveniri a pieţei imobiliare în ultimele două săptămâni, tIMOn Invest este un eveniment aşteptat de către întreaga industrie imobiliară din România. Dacă avem în vedere şi opiniile exprimate de către investitorii londonezi care au afirmat, nu de puţine ori, că piaţa imobiliară românească a rămas singura interesantă din Europa, avem toate premisele unui eveniment care să dea semnalul de dezmorţire a pieţei imobiliare româneşti.

Expoziţiile organizate sub egida tIMOn, Târgul Imobiliar Naţional, reprezintă 50% din piaţa expoziţiilor imobiliare din Bucureşti, până la finele lui 2008 organizatorii tIMOn ajungând la 6 expoziţii imobiliare organizate în Bucureşti. Ultima expoziţie tIMOn a fost organizată în luna iunie la Constanţa, acolo unde dezvoltatorul Westhouse Group a reuşit să vândă jumătate din apartamentele situate în proiectul Central Apartments.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *