Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Zambeste, maine va fi mai bine (sau la fel)

Este îndemnul lui Mihai Răzuş către telespectatorii TVR 1 în această vară. Emisiunea pamflet va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la 14.30, la TVR 1 şi pe TVR+.

Din 5 iulie, Mihai Răzuş le propune românilor să uite de necazuri – sau, cel puţin, să le privească altfel, cu umor şi ironie. Ele nu vor dispărea, dar impactul lor asupra stării fiecăruia va fi mult diminuat. Zâmbeşte, mâine va fi mai bine (sau la fel) este o emisiune pamflet ce ironizează „anomaliile” oraşului în care locuim, iar telespectatorii TVR 1 şi cei care urmăresc programele Televiziunii Române online, pe TVR+, o vor putea vedea în fiecare duminică, de la 14.30.

Emisiunea se doreşte a fi o continuare, aplicată la realitatea actuală, a celebrei rubrici „Un zâmbet pe 16 mm" din Albumul duminical al anilor ‘80. Numele străzilor, mutarea statuilor, pieţele, mizeria, gunoiul – pe scurt, tot ce ne înconjoară în universul nostru citadin – sunt prezentate şi comentate cu umor. Camera de filmare reprezintă unghiul subiectiv al povestitorului – un om simplu, care se plimbă prin oraş şi îşi povesteşte peripeţiile. Fiecare ediţie Zâmbeşte, mâine va fi mai bine (sau la fel) beneficiază şi de o parodie muzicală legată de tema zilei. „Dacă lumea va zâmbi în timpul sau la sfârşitul emisiunii, scopul acesteia a fost atins”, explică producătorul Mihai Răzuş.

Prima ediţie Zâmbeşte, mâine va fi mai bine (sau la fel) ia în vizor statuile ce au tot fost mutate, cablurile care atârnă la tot pasul şi afişele lipite ilegal prin tot oraşul. Iar în ediţiile următoare, telespectatorii vor mai vedea radiografia critică, făcută cu simţul umorului de Mihai Răzuş, asupra mâzgăliturilor şi desenelor cu grafitti, asupra locurilor şi modalităţilor de parcare, asupra „Campionatului de dat în gropi”, a lipsei toaletelor din oraş sau a aventurilor „din piaţă în piaţă”.

Emisiunea poate fi văzută la TVR 1 şi online, pe TVR+, la ora 14.30, după Telejurnalul de prânz, iar ulterior fiecare ediţie va fi încărcată pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR. Mai multe despre programele grilei de vară a TVR 1 găsiţi aici.

Bucuresti, 03.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *