free download 78 travel guides written by experts

Ytong sustine Conferinta Internationala “Case Pasive in Romania”

· O invitatie gratuita pentru participarea la eveniment poate fi descarcata de la www.xella.ro

Pe 11 noiembrie, reprezentantii Ytong, brand premium de bca pe piata romaneasca, vor participa la cea de-a patra editie a targului international RENEXPO® South East Europe, unul dintre cele mai importante evenimente din regiune dedicate energiilor regenerabile si eficientei energetice. Targul RENEXPO® se desfasoara intre 9-11 noiembrie 2011, la Sala Palatului din Bucuresti si include o serie de conferinte tematice desfasurate in paralel. Ytong va prezenta Colectia de case eficiente energetic in cadrul conferintei “Case Pasive in Romania”, organizata de catre Institutul de Studii si Proiectari Energetice – ISPE, impreuna cu Universitatea Politehnica Bucuresti si REECO. Conferinta face parte din seria de evenimente de transfer de cunostinte si bune practici din cadrul targului.

„Ytong sustine dezvoltarea durabila si propune solutii constructive adaptate noilor cerinte de performanta energetica, astfel ca ne-am propus cu aceasta ocazie sa prezentam publicului interesat colectia de case eficiente energetic construite cu Ytong in lume si in Romania. Credem ca, odata cu maturizarea pietei, beneficiarii, constructorii si arhitectii vor incepe din ce in ce mai mult sa solicite produse eficiente si de o calitate superioara, materiale care sa satisfaca cerintele viitoare de calitate si eficienta energetica impuse la nivel european pentru dezvoltarea durabila, iar aceasta este o directie strategica de dezvoltare in viitor pentru Ytong”, a declarat Marius Dragne, Sales & Marketing Director Xella RO.

Ytong este agreat de „Passivhaus Institut Darmstadt”, din punct de vedere al eficientei energetice, precum si al sustenabilitatii si este solutia aleasa pentru realizarea primei case pasive din Romania, aflata acum in faza de certificare de catre institutiile acreditate. Consecvent in actiuni privind inovarea si sustinerea eficientei energetice a constructiilor, Ytong a investit in specializarea echipei in prima parte a anului, intreaga echipa de vanzari a Xella Ro obtinand certificarea European Energy Adviser acordata de institutul european independent Dekra pentru eficienta energetica a cladirilor.

Targul RENEXPO® (Renewable ENergy EXPOsition South-East Europe) si conferintele internationale asociate sunt axate pe temele surselor de energii regenerabile si eficientei energetice si se afla printre cele mai rezonante si semnificative evenimente la nivel national si in regiunea de Sud-Est a Europei. Pentru a patra oara, expertii internationali si romani se intrunesc in cadrul targului, cu scopul de a face schimb de experiente obtinute din practica si de cunostinte dobandite prin cercetare si dezvoltare. Conferintele inovatoare au loc pe durata a trei zile, simultan cu desfasurarea targului.

Vizitatorii sunt invitati sa viziteze standul Ytong H2-H1 si sa ia parte la conferintele desfasurate in cadrul RENEXPO South East Europe.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *