free download 78 travel guides written by experts

Noua generatie a securitatii Web pentru business

In data de 9 Noiembrie 2011, Blue Coat, liderul pentru WAN Optimization si Web Security, impreuna cu BISS │Best Internet Security si partenerii Kaspersky si headtechnology vor prezenta un nou model tehnologic de abordare a protectiei Web Gateway.

Evenimentul se adreseaza celor interesati direct de acest subiect, iar prezentarile vor avea loc in sala Fortuna East, la etajul 21 al Hoteluiui Intercontinental.

Luand in considerare utilizarea din ce in ce mai intensa a platformelor web, dezvoltarea de noi modele de interactiune via Internet si Web Applications, iar o data cu aceasta o accelerare a atacurilor asupra organizatiilor ce implementeaza astfel de platforme, Web Security este unul dintre cele mai “hot” subiecte in ziua de astazi. Trebuie asadar sa fim la curent cu metode actuale de protectie.

In cadrul evenimentului vor fi tratate teme dedicate securitatii Web pentru medii dinamice si faptului ca metodele traditionale de protectie nu mai sunt suficiente pentru securitatea Web a companiilor.

De interes sunt aspecte precum:
· Understanding how malware works
· Visualizing and tracking malware delivery networks
· Visibility as a part of network security: What is really in my network?
· DLP solution – fingerprint your network
· Securing social networks, cloud and mobility
· Understanding Webpulse

Webpulse este baza modelului propus de Blue Coat care va fi detaliat in cadrul conferintei.

Intrarea are loc pe baza de invitatie.

Despre BISS

BEST INTERNET SECURITY este prima companie romaneasca dedicata exclusiv securitatii IT.

Metodologia Best Internet Security urmareste standardele mondiale in materie de securitate IT: BS 7799, ISO 17799 si standardul bancar ISO 13569. Solutiile oferite permit realizarea unei monitorizari active, prevenirea, detectarea si respingerea cu succes, in timp real, a atacurilor.

Detalii la //www.biss.ro/.

Bucuresti, 08.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *