metalshow

Ytong – o noua identitate in mediul online

Xella si Ytong isi redefinesc identitatea online prin relansarea site-ului www.xella.ro. Noua structura online sustine valorile brandului Ytong, focusul pe eficienta energetica si sustenabilitate, vizand facilitarea accesului la informatii complete pentru toate categoriile de public interesate de constructiile de calitate.

„Incepand cu anul 2010, ne-am intensificat activitatea in mediul online, intrucat ne permite o mai buna segmentare si atingere a consumatorului vizat, viteza de reactie, un grad sporit de interactiune cu utilizatorii si identificarea concreta a nevoilor de informare din randul consumatorilor romani. Astfel, era firesc sa definim o identitate online dinamica si optimizata, cu un design modern si „prietenos”, care sa improspateze spatiul de intalnire cu Partenerii si Clientii nostri. Initiativa este cu siguranta un avantaj atat pentru brand cat si pentru utilizatori. Noua prezenta online Ytong permite diverselor tipuri de utilizatori sa localizeze continutul de interes mult mai rapid decat inainte si le pune la indemana ultimele noutati si documentatii de specialitate din domeniu. Totodata, www.xella.ro pune la dispozitie informatii relevante pentru profesionistii in constructii, informatii care au la baza know-how-ul international de care Ytong dispune”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xela Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

Dincolo de prezentarea companiei si a brandului YTONG, site-ul www.xella.ro propune solutii constructive inovative pentru toate categoriile de constructii si beneficiari. De asemenea, prin sectiunea "Depozitul de idei" utilizatorii sunt incurajati sa impartaseasca pareri si sugestii despre constructii si design. Acelasi principiu de interactivitate este promovat si prin activitatile de social media sustinute de companie: Facebook, Twitter si YouTube. Nu in ultimul rand, noua platforma permite contactul direct cu specialistii YTONG, care pot oferi asistenta de specialitate pentru fiecare proiect in parte, indiferent de tipul, amploarea si designul proiectului.

„Mediul online devine incet-incet principala sursa de informare, atat pentru cei interesati de construirea unei locuinte proprii, cat si pentru specialistii in constructii, iar aceasta evolutie ne da incredere ca noua prezenta online Ytong www.xella.ro va starni interesul si va deveni un instrument util pentru Clientii si Partenerii nostri”, a adaugat Dragne.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *