free download 78 travel guides written by experts

Fabrica de Improvizatie – intaritor pentru increderea in sine

de la EcoXtrem Events, Cursuri de Teatru de ImprovizatieO multime de oameni in fata ta, tu pe un podium care te ridica deasupra lor cu un metru, tu la microfon! Ai uitat discursul, foile ti-au cazut pe jos si trebuie sa spui ceva! Cosmar? Nu! Este doar momentul in care intri tu in scena si arati ca nu esti un simplu cititor de texte! Improvizezi cu calm folosindu-te de cel mai placut tude care esti in stare.

Cursurile EcoXtrem de Teatru de Improvizatie sunt exact acel intaritor de incredere in sine de care ai nevoie pentru a nu intra niciodata in panica cand este randul tau sa vorbesti.

Improvizatia nu te invata sa spui bancuri, te invata sa le inventezi in mod natural, dar mai ales, te invata sa ai incredere in spontaneitatea ta antrenata in orice situatie.

Proful este Andrei de la Freeze, trupa Freeze, improvizator de profesie, cunoscator rafinat al cursantului provenit dintr-o companie, el insusi fiind unul cu ani in urma.

Tabara de antrenament o stabilim la Club Fabrica, locul unde EcoXtrem inaugureaza o serie de cursuri destinate dezvoltarii personale incepand cu luna martie a acestui an.

Cursul de Teatru de Improvizatie are trei module a cate patru sedinte fiecare. La terminarea fiecarui modul ne dam in spectacol, pentru prieteni, colegi si, daca prindeti atat de mult curaj, pentru marele si pretentiosul public.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *