metalshow

Yoga în demonstraţii practice, la „Preţuieşte viaţa!”

Andreea Marin încearcă terapia cu ozon şi ne aduce o nouă poveste inspiraţională în ediţia de duminică, 22 mai, a emisiunii de la TVR 1 şi TVR HD. Tot atunci, aflăm că în România există şi… altfel de spitale.

„Vă aduc şi astăzi motivaţie şi bucurie de a trăi”, spune Andreea Marin, prefaţând ediţia Preţuieşte viaţa! de duminica aceasta. Urmează un nou episod cu poveşti frumoase despre viaţă, echilibru, inspiraţie. Ediţia cu numărul nouă a emisiunii poate fi urmărită pe 22 mai, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, 25 mai, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+.

A început ca specialist în domeniul publicităţii, dar a descoperit, după ce s-a îmbolnăvit aparent fără motiv, că e o serioasă nepotrivire şi un conflict între viaţa sa urbană şi ceea ce i-ar fi făcut spiritul cu adevărat fericit. A ajuns la medici, dar a aflat că soluţia nu stă în medicamente, ci în schimbarea profundă a ceea ce nu o împlinea. A renunţat la relaţia sa, şi-a dat demisia, a plecat într-un alt colţ de lume, cu alte valori, unde a aflat că fericirea nu stă în perechea de pantofi de lux pe care o porţi, oricât ar arăta de bine. Şi-a descoperit menirea într-un ashram din India, iar acum, la nici 30 de ani, e o femeie sigură pe ea, înţeleaptă, sănătoasă, echilibrată şi… profesor de yoga. Am cunoscut-o pe Daiana în ediţia trecută Preţuieşte viaţa!, iar în episodul din 22 mai o vom reîntâlni, cu sfaturi utile pentru cei dornici de schimbare şi cunoaştere, dar şi cu demonstraţii practice.  


Iar pentru că tot vorbim despre practică, Andreea Marin e hotărâtă să ne convingă că aceasta nicidecum nu ne… omoară, ci dimpotrivă, ne face mai puternici, mai sănătoşi şi mai frumoşi! Pentru aceasta, probează chiar ea, în ediţia de duminică Preţuieşte viaţa!, una dintre terapiile revoluţionare de detoxifiere. Descoperită acum mai bine de 150 de ani, terapia cu ozon ajută corpul să se revigoreze, lucrează cu succes asupra stresului, a oboselii fizice şi psihice, îmbunătăţeşte rezistenţa şi performanţa, dă corpului energie, ajută memoria, reduce insomniile, ajută la scăderea colesterolului, dar şi la curăţarea pielii. Dacă este aşa, ne vom convinge urmărind emisiunea din 22 mai, la TVR 1.

Şi tot în aceeaşi ediţie Preţuieşte viaţa!, Andreea Marin ne face cunoştinţă cu o tânără timişoreancă, medic diabetolog şi nutriţionist, care a ales, în paralel, şi o carieră în industria frumuseţii. Povestea ei e menită să ne inspire, să ne motiveze să ne urmăm visul şi chemarea.

Iar pledoaria pentru sănătate a Andreei se încheie, în această săptămână, într-un spital care… nu „miroase a spital”: „Când se întâmplă să aveţi o cădere, de cele mai multe ori sentimentul e de dezorientare, neîncredere, frustrare. Daţi-mi voie să vin cu o sugestie: întrebaţi. ‘Deranjaţi‘ medicii sau oamenii din sistemul responsabil pentru sănătatea noastră, nu va sfiiţi să le transmiteţi îngrijorările voastre, acesta este rostul lor: să vă răspundă, să vă vindece, să sprijine viaţa.” Cu aceste cuvinte, Andreea Marin ne dă întâlnire şi duminica viitoare la Preţuieşte viaţa!, când ne promite o ediţie „pe sufletul nostru”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *