free download 78 travel guides written by experts

X Factor lider detasat de audienta si in reluare

Peste 10.000 de români au urmărit, din nou, emisiunea online

X Factor, show-ul de televiziune care a înregistrat audienţe record în întreaga lume se bucură de acelaşi succes şi în România. Atât sâmbătă, cât şi duminică când emisiunea a fost difuzată în reluare, X Factor s-a impus lider absolut de audienţă. Mai mult decât atât, ratingul este în continuă creştere, iar numărul celor care au urmărit emisiunea online depăşeşte 10.000.

Emoţii, tensiune, voci bune, momente care au impresionat până la lacrimi, dar şi prestaţii care au smuls hohote de râs au fost ingredientele care i-au ţinut pe români sâmbătă şi duminică aproape de Antena 1, la cea de-a patra ediţie X Factor România.

Show-ul s-a impus lider detaşat de audienţă atât sâmbătă seara când a înregistrat la nivelul targetului 15-54 urban, 25.8 % share şi 8.2% rating, cifre aproape duble faţă de cele întregistrate de principalul competitor Pro Tv, cât şi duminică, atunci când emisiunea a fost difuzată în reluare. Astfel, ieri, 2 octombrie, în intervalul de reluare X Factor, Antena 1 s-a impus din nou pe primul loc în preferinţele românilor, înregistrând o audinenţă medie la nivelul targetului comercial al Antenei 1 de 3.3 puncte şi o cotă de piaţă de 16.5 %. În acelaşi interval, pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu doar 2 puncte de rating şi 10.1 procente share.

Telespectatorilor care au urmărit X Factor la televizor, li se adaugă şi cei care au privit show-ul live, pe site-ul Antenei 1. 11.383 de oameni au urmărit sâmbătă X Factor live, pe site-ul www.a1.ro, iar reluarea de duminică a fost urmărită de aproape 3000 de români.

Printre momentele remarcabile ale ediţiei de sâmbătă se numără prestaţia Dianei Hetea, o tânără care a ridicat în picioare nu doar sala plină ochi de telespectatori, ci şi juriul. Antrenor de fitness, Diana a uimit pe toată lumea cu vocea sa.

Marius Lucaciu, un tanar deosebit, greu incercat de soarta a venit să-şi cânte povestea la X factor. Toata sala a fost emoţionată de povestea lui, dar cel mai mult a fost impresionata Paula Seling care nu s-a oprit din plâns timp de câteva minute bune. Tânărul a participat la X Factor cu gândul de a caştiga bani din care urma să işi plateasca asigurarea medicală. Din păcate, reprezentaţia lui a fost departe de a avea şanse reale. Cu toate astea, curajul si optimismul cu care băiatul a apărut pe scena a ridicat mii de oameni în picioare. "Am repetat foarte mult, dar am avut emoţii", a comentat Marius, dupa ce a terminat de cantat.

Nu au lipsit din show nici momentele inedite. Printre cei care au dorit cu orice pret sa convingă juriul ca au factorul X s-a numarat si Nicolae Buda, un bărbat greu încercat de soarta, dar convis ca muzică îl poate ajuta să depăseasca orice problema. Are 43 de ani, nu are tată şi-a pierdut un frate, iar altul locuieşte departe, însa Nicolae este mereu increzator in soarta. Fire creativa, cu o imaginaţie bogata si un talent aparte, Nicolae a publicat şi un volum de poezii, despre o parte dintre ele afirmând ca sunt "pe valurile muzicii". La X Factor a venit însoţit de cel mai bun prieten al său, cocşul Didu, pe a cărui creastă a scris „X Factor”. Spre surprinderea tuturor, Nicolae a interpretat o melodie rock.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *