free download 78 travel guides written by experts

www.jokids.ro aduce in exclusivitate in Romania colectii

ale celor mai mari branduri internaționale pentru copii

Intră într-o atmosferă magică de basme și povești!

www.jokids.ro este cea mai recent lansată platformă online destinată copiilor, aducând pentru prima dată în România branduri și colecții de succes pentru cei mici!

Site-ul se diferențiază prin rafinament, exclusivism și produse unicat, direct importate de la designeri și nume internaționale celebre.  În plus, www.jokids.ro oferă o selecție atentă de produse pentru copii – jucării, accesorii, mobilier și hăinuțe din bumbac 100% organic.

Agatha Ruiz de la Prada, Tutto Picolo, I Love Gorgeous sunt doar câteva dintre brand-urile pe care Jokids.ro le reprezintă în exclusivitate pe piața românească începând cu această primăvară. Alte brand-uri de succes născute din dragostea și atenția pentru cei mici sunt Tutto Piccolo, NaturaPura, Minimu, Enfantino sau Au bonheur de vivre.

“www.jokids.ro se adresează tuturor părinților care își iubesc copiii și care au grijă în permanență de bucuria acestora. Ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor cu produse de cea mai înaltă calitate, cu hăinuțe și jucării dintre cele mai colorate și vesele. Universul Jokids înseamnă produse unicat și exclusiviste, și nu în ultimul rând…zâmbetele micuților!”, declară inițiatorii acestui proiect.

Mai mult, www.jokids.ro este atent și grijuliu, promovând cele mai fine țesături, atent lucrate, utilizate de către cei mai cunoscuți designeri pentru pitici. www.jokids.ro  acoperă o gamă variată de mărimi, de la nou născuți la adolescenți. 

Și pentru că pune mare preț pe accesibilitate și ușurin’a de a cumpăra, www.jokids.ro livrează gratuit produsele sale oriunde în țară. Echipa Jokids se asigură în mod constant ca acestea să fie de cea mai înaltă calitate.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *