Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Koln – o stare de spirit in cuvinte si culori

New York Times recomandǎ Köln ca destinaţie de top 2009

Köln reprezintǎ o adevaratǎ stare de spirit pentru mulţi dintre turiştii şi locuitorii sǎi. Atenţie: Köln provoacǎ dependenţǎ! Un sentiment unic, rezultatul unui mod de viaţǎ relaxant, lipsit de griji, un oraş cu o atmosferǎ liniştită şi un aer mediteranean ce captiveazǎ pe toatǎ lumea…aşa s-ar descrie Koln în doar câteva cuvinte.

Ca dovadǎ a celor scrise mai sus, renumitul jurnalist american de la publicaţia New York Times considerǎ Köln una dintre destinaţiile de top ale anului 2009. Articolul “44 locuri de vizitat în 2009” situeazǎ oraşul pe locul 30, alături de destinaţii exotice şi impresionante ca Galápagos, Insula Star (Bahamas) sau Zambia.

Distincţia primitǎ din partea unui ziar atât de cunoscut ca New York Times demonstrează o dată în plus că oraşul este unul vibrant, cu un mare potenţial cultural. Acest eveniment reprezintǎ o mare mândrie pentru cetǎţenii oraşului Köln, câştigându-şi astfel dreptul între destinaţii de top precum Roma, Copenhaga, Viena sau Stockholm.

Odată ajuns aici, nu trebuie ratate Domul din Köln, portul Rheinhaufen, restaurante şi pub-uri, cum este Kap am Südkai, galeria Wertf11 şi hotelul Art’otel, care urmează să se deschidă în curând.

Dacǎ cele de mai sus nu te-au convins, cu siguranţă următoarele te vor determina să îţi faci cât mai repede bagajele! Shopping-ul în Köln este fun, cu multe magazine şi terase în aer liber care te întâmpină cu drag… Mai mult, oraşul este cunoscut pe plan mondial ca fiind un oraş al artei. Un loc deosebit îl ocupǎ Târgurile de Artǎ, ce au loc anual în Köln. Încă de la începutul anului s-au organizat în Koln Târgul de Artǎ, Kunstköln şi Târgul de Antichităţi.

Cei care doresc sǎ experimenteze o nouă senzaţie, cel mai vechi şi mai cunoscut produs din Köln este 4711 Echt Kölnisch Wasser (Apa Originalǎ din Köln). Aceasta a apărut ca urmare a unei reteţe secrete, deţinute de un cǎlugar Cartezian şi conţine fructe, citrice, rozmarin şi levănţicǎ, toate dizolvate într-un mixt uşor de alcool.

Germanwings recomanda Köln! Linia aerianǎ opereazǎ zboruri din Bucuresti spre Köln, de trei ori pe săptămânǎ. Stuttgart şi Berlin sunt celelalte doua destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *