Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Public delectat, multumit, cumparator

Evenimentele de vara, dureaza mai mult timp pentru ca timpul zboara atunci cand te simti bine! Distractia publicului de la evenimentele companiilor costa! Daca vara asta te gandeai sa-ti scurtezi evenimentele, AJRShows te invita sa te razgandesti! Cu acelasi buget, AJRShows te ajuta sa prelungesti durata evenimentelor de vara! 5 zile=3 zile, 10 zile=6 zile, 30 zile=20 zile

Nu doar caldura, spectacol!
Evenimentele de vara sunt concepute pentru ca publicul tau odihnit, aflat in vacanta este un excelent receptor de mesaje. Stim ca experientele audio-video sunt cele care marcheaza comunicarea publicitara. Publicul este relaxat si gata sa iti primeasca mesajul, sa retina evenimentul tau spectaculos si sa povesteasca mai departe. Clientul castigat astfel se transforma in consumatorul brandului tau! Vara, compania ta trebuie sa faca din orice sponsorizare un adevarat spectacol.

5 zile=3 zile, 10 zile=6 zile, 30 zile=20 zile
In cazul in care compania ta se gandea sa scurteze evenimentele de vara, AJRShows iti propune sa te razgandesti. AJRShows, furnizorul solutiilor complete audio-video a gasit cheia pentru o promovare eficienta care sa iti aduca rezultatele dorite: 5 zile=3 zile, 10 zile=6 zile, 30 zile=20 zile! Astfel, iti pui in evidenta brandul, iti distrezi publicul si iti maresti numarul clientiilor!

Intra pe www.ajrshows.ro sau www.holograma3d.ro si afla mai multe! Scrie-ne pentru o oferta sau consultanta la info@ajrshows.ro sau telefoneaza la 021 332 41 18!

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *