free download 78 travel guides written by experts

World Business Forum: The Money Channel pune Romania pe harta mediului de afaceri

The Money Channel prezinta, in premiera, o data cu lansarea noii grile de programe, cel mai important eveniment de business al anului: World Business Forum 2008.

Singura televiziune din Romania prezenta la World Business Forum, The Money Channel va transmite, timp de doua zile, cele mai importante momente ale evenimentului.
Daniel Apostol este prezent la New York, de unde va intra in direct cu cele mai proaspete stiri. Totodata, The Money Channel va prezenta pe tot parcursul forumului interviuri, analize si comantarii atat de la New York cat si din studiourile postului, unde, in cadrul unor editii speciale, Radu Soviani si invitatii sai vor analiza ultimele evolutii din economia mondiala si impactul pe care acestea il au asupra economiei romanesti.

World Business Forum este cel mai renumit eveniment destinat comunitatii de business si se va desfasura pe 23-24 septembrie la Radio City Music Hall din New York. Evenimentul reuneste lideri de opinie si oameni de afaceri de top din intreaga lume, care vor analiza actuala criza financiara si tendintele de dezvoltare în afaceri, stiinta, tehnologie si economie globala.

Printre speakerii de la World Business Forum se numara nume precum: Michael Porter (marketing strategic), Jim Collins (excelenta in afaceri), Jack Welch, leadership dar si politicieni precum Colin Powell, Madeleine Albright, Tony Blair sau primarul New Yorkului, Rudi Giuliani.

Prima editie speciala dedicata The World Business Forum va avea loc, in aceasta seara, de la ora 21.00.

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *