free download 78 travel guides written by experts

Golden Software este unul dintr-un furnizorii de frunte de software stiintific de grafica

Magazinul on-line www.azsoft.ro va ofera gama de produse Golden Software care cuprinde: Golden Software Surfer 8, Golden Software Strater, Golden Software MapViewer 7, Golden Software Voxler, Golden Software Didger 4, Golden Software Grapher 7.

Surfer 8 este un program de mapare 3D a suprafetelor si contururilor, care ruleaza Microsoft Windows. Acest produs software converteste rapid si usor datele in contururi, suprafete, vectori, imagini, relief si harti. Toate aspectele hartilor pot fi personalizate pentru a crea prezentarea dorita. Strater un program software de plotare care importa date dintr-o mare varietate de surse (baze de date, fisiere de date, fisiere LAS, ODBC si OLE DB). Strater ofera metode nenumarate de afisare grafica a datelor. Realizeaza design-ul si salveaza fisiere de scheme si machete.

MapViewer 7 este un instrument de analiza spatiala si mapare deosebit de usor folosit, care ajuta utilizatorul sa realizeze pentru a crea harti tematice. Firme mari si mici, consultanti independenti, oameni de stiinta, analisti GIS si numeroare agentii guvernamentale descopera in datele proprii cele mai importante tendinte cu MapViewer.

Voxler este destinat vizualizarii datelor 3D. Importa date dintr-o mare varietate de surse si creeaza grafice impresionante cu ajutorul carora se pot vizualiza relatiile dintre seturile de date. Voxler ia datele brute si complexe si le modeleaza intr-un mediu visual si interactiv. Cu ajutorul unei interfete usor de folosit, utilizatorul poate vizualiza rapid, evalua, investiga si examina datele.

Didger 4 reprezinta solutia software care ofera o interfata utilizator intuitiva si usor de folosit pentru digitizare, reproiectare, referentiere geografica. Didger rezolva problema combinarii fisierelor de date in diferite sisteme de coordonate, prin oferirea unor instrumente performante care transforma datele intr-un sistem de coordonate unificat.

Grapher 7 este un pachet de grafica destinat utilizarii de catre oameni de stiinta, ingineri si profesionisti din business. Din fisierul de date se foloseste Grapher pentru a crea 40 de tipuri diferite de grafice 2D si 3D. Se pot adauga legende, titluri si un numar nelimitat de ploturi.

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *