free download 78 travel guides written by experts

“Woodstock modelistic” la Rapa Rosie

In multe cercuri, indeosebi printre cei care au mai prins o perioada de "fosta epoca", este o traditie mersul la mare de 1 mai. Ei bine, exista oameni care inteleg sa celebreze aceasta sarbatoare (importanta totusi) intr-o atmosfera diferita, nu cu manelele urland la maxim din masinile de fitze ci eventual turand motoarele avioanelor, elicopterelor si masinilor. Acestia sunt aero- si auto-modelistii care se intalnesc intr-un eveniment devenit traditional la Rapa Rosie, langa Sebes jud. Alba in perioada 1-4 mai 2008 Aflati despre eveniment de aici si de aici.

Evenimentul este o reuniune "la iarba verde" organizata de clubul sportiv ARCHAEOPTERYX din Alba Iulia, deschisa tuturor practicantilor acestor activitati, dar si spectatorilor interesati de fenomenul modelistic. Dupa spusele organizatorilor, reuniunea a adunat anul trecut peste 50 de participanti iar anul acesta se estimeaza ca aceasta valoare va fi serios depasita mai ales daca tinem cont de faptul ca nu va fi doar o zi sau doua, ci gratie potrivirii zilei de 1 Mai in calendar este posibila o mica escapada de 4 zile de modelism.

Organizarea va fi una de tip "Woodstock", dupa cum ne-a declarat dl. Ovidiu Bora, unul dintre organizatori si presedintele aeroclubului organizator: "Vrem ca lumea sa vina aici sa se simta bine. Va fi  un fel de Woodstock, doar ca nu e vorba de muzica ci de modelism". Cazarea este posibila atat la cort, in zona evenimentului, cat si la diferitele pensiuni din vecinatate (cativa km). Desi se doreste a fi un eveniment cat se poate de liber, vor exista cele necesare modelismului (in speta tabel de frecvente) iar spectatorii neparticipanti sunt rugati sa respecte indrumarile organizatorilor in vederea prevenirii potentialelor incidente ce pot apare la evenimentele de asemenea profil.

Aceasta reuniune nu are caracter competitional, ci este pur si simplu o intalnire intre pasionati. Absenta competitiei formale nu inseamna insa ca nu vor exista evolutii spectaculoase. Spectatorii Indoor Challenge 2008 au vazut ce se poate face intr-o sala de sport – ei bine, singura limita in aer liber este imaginatia pilotilor – si, poate, rezistenta aparatelor… Deci daca vreti sa gustati atmosfera unei reuniuni campenesti modelistice de patru zile, sunteti bineveniti fie si numai sa priviti.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sebes si al Unitatii Militare Sebes.

Va asteptam!

Pentru mai multe informatii,

Ovidiu Bora
Presedinte ARCHAEOPTERYX
Tel: 0721 101 727
Email: aero.bora@gmail.com

Site-ul clubului este inca in constructie

Bucuresti, 10.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *