free download 78 travel guides written by experts

RED Management lanseaza oficial proiectul

World Trade Center Constanţa

4 în 1: centru comercial, clădiri moderne de birouri, hotel, arenă de concerte într-un proiect de peste 100 de milioane de euro

Grupul RED anunţă lansarea oficială a proiectului World Trade Center Constanţa, un centru comercial şi de afaceri în valoare de peste 100 de milioane de euro. Gândit ca un ansamblu multifuncţional, WTC Constanţa va avea o suprafaţă totală de 130.000 mp şi va reuni un centru comercial, două clădiri de birouri, un hotel de 4 stele cu 250 de camere la care se adaugă o arenă de concerte de peste 8.000 de locuri. La data inaugurării sale, WTC va deveni cel mai mare complex de acest tip din Constanţa.

„Alături de alte repere consacrate ale Constanţei, ne dorim ca acest proiect să devină un punct de referinţă pentru viaţa oraşului. Argumentele World Trade Center Constanţa sunt legate atât de funcţiunile multiple oferite, cât şi de rolul său de legătură între oraş şi zona puternic dezvoltată a portului Constanţa”, declară Andrew Stear, Managing Partner al Grupului RED.

Se estimează că traficul în zona noului centru comercial va putea atinge o medie de peste 25.000 de vizitatori zilnic, fiind aşteptaţi anual aproape 10 milioane de vizitatori ce vor beneficia de peste 100 de branduri ale unor companii autohtone şi internaţionale. WTC Constanţa este situat în centrul vechi al oraşului, în zona turistică, lângă plajă şi faleză, în apropiere de Poarta 3 a portului Constanţa. Accesul spre complex se poate face din Bulevardul 1 Mai, una dintre arterele principale ale oraşului, cu mijloacele de transport în comun, pe jos sau cu maşina, fiind prevăzute în proiect peste 1.400 locuri de parcare distribuite pe 3 nivele.

Al doilea oraş ca mărime şi importanţă economică din România, clasat în primele zece porturi europene, numărul mare de locuitori şi cei aproximativ 1 milion de turişti anual au fost argumente în plus care au făcut din oraşul Constanţa o locaţie atractivă pentru investiţia importantă făcută în acest proiect de către RED Management.

Proiectul World Trade Center din Constanţa este dezvoltat de RED Management prin intermediul a două societăţi din portofoliul fondului de investiţii austriac Immoeast, Harborside Imobiliara şi Harborside Hotel.

RED Mangement Capital este o companie de investiţii şi dezvoltări imobiliare prezentă pe piaţa românească din anul 2005. Prin activitatea sa, compania contribuie la creşterea durabilă a oraşelor prin proiecte de referinţă, remarcabile prin utilitate, funcţionalitate, calitate şi integrarea naturală în peisajul urbanistic. RED Management Capital ia în considerare proiecte cu impact pe termen lung, dezvoltate pentru a răspunde nevoilor comunităţii, din dorinţa de a oferi resurse care sunt potrivite stilului de viaţă modern.

În România, compania dezvoltă centre comerciale Armonia în Brăila şi Arad, scheme mixed-use în Baia Mare şi Constanţa, proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Iaşi şi Baia Mare, precum şi centre comerciale de dimensiuni mici în peste 20 de oraşe din ţară.

Bucuresti, 10.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *