free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air ofera rute alternative pentru pasagerii SkyEurope

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost – low fare din Centrul şi Estul Europei, a  anunţat ieri că va oferi rute alternative pentru pasagerii afectaţi de suspendarea operaţiunilor SkyEurope pe aeroportul din Viena din cauza datoriilor neplătite.

Pasagerii care deţin o rezervare validă la SkyEurope, pentru zboruri între 15 şi 30 august, pot apela call-centre-ul Wizz Air la +36 1 470 9491, pentru a beneficia de o călătorie la preţul de 30 EUR, cu toate taxele incluse. Rezervările se fac în limita locurilor disponibile până în data de 18 august, ora 24:00. Pentru detalii suplimentare, pasagerii sunt îndrumaţi să viziteze wizzair.com sau să apeleze call-centre-ul companiei.

Pe parcursul întregii sale existenţe, Wizz Air şi-a demonstrat devotamentul către pieţele Europei Centrale şi de Est prin introducerea permanentă de noi rute şi baze operaţionale, prin creşterea frecvenţei zborurilor pe rutele existente şi prin oferirea de alternative de zbor pentru pasagerii altor companii aeriene aflaţi în dificultate.

Bucuresti, 18.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *