free download 78 travel guides written by experts

Nokia 6730 clasic in exclusivitate la Vodafone Romania

· Nokia 6730 clasic, disponibil exclusiv in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai
· Pret special incepand de la 169 Euro (TVA inclus) impreuna cu un abonament promotional Vodafone Complet

Vodafone Romania anunta lansarea modelului Nokia 6730, exclusiv in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai.  

Nokia 6730 poate fi achizitionat la un pret promotional de 169 Euro (TVA inclus) impreuna cu Abonamentul Vodafone Complet de 18,99 Euro, incheiat pe 2 ani. Cu acest abonament, clientii beneficiaza de 200 minute nationale si 1500 minute in reteua Vodafone, in fiecare luna. 

Clientii Vodafone Romania se pot bucura pe deplin de functionalitatile telefonului, intre care conectivitate HSDPA cu viteza pana la 7,2 Mbps. Telefonul dispune de un ecran QVGA cu pana la 16,7 milioane de culori, camera foto cu rezolutie de 3.2 megapixeli si spatiu de stocare pe cardul de 1GB inclus in pachet. In plus, telefonul este echipat cu aplicatii de vizualizare documente de tip office, un receptor GPS integrat, suport A-GPS si Nokia Maps. 

Cu Internetul pe mobil de la Vodafone, clientii pot naviga pe net oriunde si oricand, cu doar 4.76 euro/luna (TVA inclus). Cateva din facilitatile oferite de aceasta optiune sunt: posibilitatea citirii e-mailurilor direct pe telefon, access la clientii de Messenger sau retelele de socializare Facebook sau Twitter. Traficul este gratuit si nelimitat in cadrul portalului Vodafone live! si de  500 MB pe alte site-uri web. In plus, clientii pot beneficia de promotia existenta in acest moment pentru serviciul de Internet pe mobil ce consta in oferirea primelor 2 luni gratuite!

Cu ajutorul telefonului Nokia 6730 classic, clientii isi pot sincroniza agenda de contacte, calendarul si notele cu MS Outlook. Playerul digital audio Nokia ofera o experienta unica clientilor care doresc sa asculte albumele audio preferate.

Bucuresti, 18.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *