free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air extinde reteaua de la Bucuresti cu noua destinatie Milano – Malpensa

· Frecvenţă de două ori pe zi spre aeroporturile din zona Milano

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est a anunţat astăzi că începând cu 1 iulie 2012 va opera zboruri spre aeroportul Milano Malpensa de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni).

Wizz Air va adăuga Milano-Malpensa reţelei actuale de 11 aeroporturi italiene, prin urmare acoperirea Wizz Air asupra regiunii de nord fiind extinsă. Această mutare reafirmă poziţia Wizz Air ca lider al pieţei aeriene low cost, fiind principala companie care leagă Europa Centrală şi de Est de cele mai populare destinaţii de business şi de petrecere a timpului liber din nordul Italiei. Odată cu introducerea zborurilor Wizz Air spre şi de la Milano Malpensa, pasagerii se vor putea bucura de avantajele transportului aerian low-cost cu acces direct spre centrul oraşului Milano, datorită conexiunilor convenabile de tren şi autobuz.

Wizz Air va opera zboruri spre aeroporturile din zona Milano de două ori, în fiecare zi. Patru curse săptămânale vor fi operate spre Milano Malpensa, adiţional celor 10 zboruri săptămânale ce vor fi operate în continuare spre Milano Bergamo. Tarifele spre Milano Malpensa încep de la 19.99 Euro pe zbor, cu toate taxele incluse, biletele putând fi rezervate începând de astăzi pe wizzair.com.

“Wizz Air este încântată să ofere pasagerilor cele mai mici tarife de pe piaţă pentru călătoriile spre Milano Malpensa. Adăugarea acestei noi rute consolidează poziţia noastră de cea mai mare linie aeriană din România. Cu tarife mai mici decât ale competiţiei şi cu acces mai convenabil spre centrul oraşului Milano, anticipăm că această rută va fi foarte populară pentru cei care călătoresc în interes de serviciu sau pentru petrecerea timpului liber, preconizând creşterea traficului şi a operaţiunilor în viitor”, a declarat György Abrán, Chief Commercial Officer, Wizz Air.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *