free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air este prima companie aeriana low cost care lanseaza

zboruri internationale din Ucraina

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din centrul si estul Europei, va opera, incepand cu 17 decembrie, curse pe ruta Londra – Kiev. Wizz Air este prima companie low-cost care va opera curse internationale din Ucraina, oferind oportunitatea calatoriilor low cost pasagerilor ucrainiei care viziteaza sau muncesc in Marea Britatie, precum si turistilor sau oamenilor de afaceri englezi care pana in acest moment au fost nevoiti sa accepte tarifele mari practicate pe aceasta ruta.

Frecventa zborurilor Londra – Kiev va fi de patru pe saptamana, urmand ca aceasta sa creasca la curse zilnice, incepand cu 28 martie 2009.

Biletele sunt disponibile pentru vanzare pe site-ul wizzair.com si prin intermediul call center-ului Wizz Air la numerele +380 (44) 206-4-888 (Ucraina) sau 0904 475 9500 (Marea Britanie), la preturi pornind de la 29 GBP sau 299 UAH pentru o calatorie (o taxa aditionala de 40 GBP este impusa de Guvernul Marii Britanii pe ruta Londra – Kiev).

“Lansarea cusei Wizz Air Londra – Kiev reprezinta un punct de referinta pentru piata de transport aerian atat din Ucraina, cat si din Europa, fiind primul zbor international low-cost din Ucraina”, a declarat John Stephenson, Chief Commercial Officer Wizz Air. “Pana acum, aceasta piata a fost una inchisa, cu preturi mari si fara alternative in ceea ce priveste serviciile de transport aerian. Pasagerii englezi sunt deja familiarizati cu serviciile companiei noastre, Wizz Air operand din Marea Britanie curse catre 12 destinatii europene. Acum, pasagerii ucrainieni pot experimenta la randul lor tarifele mici practicate de Wizz Air, serviciile de calitate la bordul aeronavelor noi Airbus A320, precum si libertatea de a alege”, a mai spus reprezentantul Wizz Air.

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *