free download 78 travel guides written by experts

Posta Romana a deschis oficial punctele de lucru din Spania

Posta Romana a inaugurat astazi, de Ziua Mondiala a Postei, punctul de lucru din orasul spaniol Valencia. La eveniment au participat Dan Mihai Toader, director general al Postei Romane, Cristian Buciu, director executiv operational, precum si reprezentanti ai comunitatii romanesti din Spania. “Este un eveniment istoric pentru noi, mai ales că suntem prima firmă cu capital majoritar de stat ce trece granitele tării. Deschiderea acestor oficii a venit firesc, fiind o consecinta a numarului extrem de mare de romani ce traiesc si muncesc in Spania. Sunt convins ca proiectul va fi unul reciproc avantajos, atat pentru compatriotii nostri, cat si pentru CN Posta Romana”, a declarat Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane.

Incepand de astazi functioneaza si celelalte cinci locatii ale Postei Romane din Spania, deschise in orasele Castellon, Madrid, Barcelona, Malaga si Coslada.

Romanii din Spania vor avea acces la servicii de transfer de bani, plata facturi, servicii de coletarie, vanzare marfuri (carti postale, ziare/reviste, felicitari, integrame, CD/DVD muzica/filme romanesti etc.)

Punctele de lucru vor fi deschise de luni pana vineri, intre orele 08:00-21:00, iar sambata intre orele 08:00- 13:00.

Locatiile Postei Romane din Spania:

●            Castellon – strada Onda colt cu strada Canto de Castalia

●            Valencia – strada Ruaya nr. 33

●            Barcelona – strada Sants Oliver nr. 2

●            Madrid – strada Costa Rica nr. 16

●            Coslada – strada Amparo Barrios nr. 7

●            Malaga – strada La Union nr. 70 A

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *