free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air anunta al 6-lea aeroport din Romania: Craiova

De la Craiova vor fi operate zboruri la tarife accesibile spre/de la Milano

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost, low-fare din România şi din Europa Centrală şi de Est a anunţat astăzi că va lansa zboruri din Craiova spre/de la Milano Bergamo, începând cu 20 mai 2013. Noua rută low-fare Wizz Air, va fi operată iniţial de două ori pe săptămână, luni şi vineri, şi va permite companiei să transporte peste 30.000 de pasageri pe an, generând totodată 30 de locuri de muncă la nivel local.

Compania Wizz Air este apreciată din 2006 pentru susţinerea creşterii turismului dintre România şi restul Europei, iar tarifele scăzute încurajează creşterea traficului aerian şi al numărului de locuri de muncă din cadrul aeroporturilor ce oferă facilităţi low cost.  Aeroportul din Craiova este cel mai nou partener al reţelei Wizz Air, compusă din 82 de aeroporturi din 29 de ţări.

Noua rută din Craiova, anunţată astăzi va putea fi disponibilă pentru rezervări în curând pe wizzair.com, cu tarife începând de la doar 72 Ron.

1 NOUĂ RUTĂ DIN CRAIOVA SPRE/DE LA:

Data de începere

Tarife pornind de la

Milano Bergamo

20 mai 2013

72* RON


György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat: “Suntem foarte fericiţi să anunţăm o nouă rută low-fare din Craiova spre/de la Milano Bergamo. Investiţia realizată de Wizz Air în industria aeriană low cost românească este fără precedent, iar întreaga ţară poate beneficia de legături aeriene convenabile cu aproape 60 de rute internaţionale Wizz Air. Astăzi este o zi foarte imporantă pentru regiunea Olteniei, întrucât Craiova se alătură reţelei noastre de rute, aflată în plină creştere. Locuitorii din Craiova şi turiştii vor face economii de fiecare dată când îşi vor rezerva biletele pe wizzair.com”.
Mircea Dumitru, Director General al Aeroportului Craiova: “Acest moment este unul istoric. Astăzi parcurgem un pas decisiv spre inaugurarea oficială a Aeroportului Craiova. Colaborarea cu Wizz Air este unică şi demonstrează că visul nostru de a avea un aeroport şi de a sprijini turismul local a devenit în sfârşit realitate.”

* un singur zbor, incluzâd taxele şi tariful de rezervare maxim.

Bucuresti, 01.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *