Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Wilmark, impresionat de o fetita din Craiova, la filmarile pentru „KIDSing”

O fetita de 11 ani a reusit sa il impresioneze pe Wilmark, juratul de la „KIDSing”, in timpul auditiilor care au avut loc in Craiova. Arma ei secreta a fost pronuntia perfecta in spaniola.

Mihaela Radu a interpretat piesa Rihannei, „Russian Roulette”, dar nu a reusit sa il convinga pe pretentiosul jurat Gabriel Cotabita. Drept urmare, acesta i-a cerut sa cante, a capella, un fragment dintr-o alta melodie. Dupa ce Mihaela a ales sa interpreteze o piesa din serialul ei preferat, „Violetta”, in limba spaniola, Wilmark a fost cel care a vibrat instantaneu la auzul pronuntiei impecabile a tinerei artiste.

„E foarte important ca atunci cand interpretezi o piesa intr-o limba straina sa o faci bine, foarte bine. Prezinti publicului un produs integral, poti sa ai o voce fenomenala si o miscare scenica impecabila, daca «scartai» la capitolul pronuntie e mare pacat, strici din frumusetea momentului. Ma bucur sa aud o spaniola curata ”, a spus Wilmark.

„KIDSing”, un format international de succes, este unicul show din Romania dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor și va fi difuzat începând din 10 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. „KIDSing” le aduce telespectatorilor atmosfera marilor concerte pe micul ecran si, in acelasi timp, emotia legaturilor de familie.

Din juriul show-ului “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu și Theo Rose, o tânără speranță a muzicii.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *