metalshow

Concertino Band aduce un mix de genuri muzicale intr-un concert extraordinar de acordeon

la Cinema Patria

Campionii mondiali la acordeon, membrii CONCERTINO Band, aduc într-un concert extraordinar la București genuri muzicale foarte diverse: jazz, rock, muzicã clasicã și contemporanã, folk. Concertul va avea loc joi, 2 octombrie 2014, la Cinema Patria, începând cu ora 20.00. În deschiderea evenimentului va cânta Pavel Stratan.

Încã de la începuturile formației, din 2003, CONCERTINO Band și-a propus sã promoveze acordeonul ca un instrument al mai multor stiluri și sã atingã perfecțiunea în arta muzicalã și cea a spectacolului. În cei 11 ani de activitate, membrii formației au reușit sã facã o adevãratã revoluție în repertoriul acordeonului și au demontat stereotipul asupra posibilitãții acestui instrument cunoscut mai ales în folclor. Cântã melodii foarte variate, de la cele compuse de Antonio Vivaldi și Astor Piazzolla, la cele semnate de Ronan Hardiman și Duke Ellington.

Concertele susținute de cei nouã membrii ai formației sunt unice prin spectaculozitatea lor și diferã unul de altul prin energia și creativitatea lor. Indiferent de meridianul pe care se aflã, CONCERTINO Band își lasã publicul – deopotrivã copii, tineri, adulți și bãtrâni – încãrcat pozitiv și cu zâmbetul pe fațã.

Din 2006 de când a câștigat primul premiu la Castelfidardo, formația a obținut alte 18 Premii Mari și Locuri I, participând la festivalurile din lumea întreagã: în Canada, Coreea de Nord, Italia, Rusia, Austria, Cehia etc.

Biletele sunt disponibile la casieria cinematografului Patria și pe www.bilete.ro. Prețul unui bilet este între 50 – 100 lei.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *