free download 78 travel guides written by experts

Western Union il transfera pe internationalul Falcao in echipa proiectului PASS

The Western Union Company (NYSE:WU), unul din liderii globali în servicii de plăţi şi noul partener global al UEFA Europa League, a anunţat astăzi semnarea unui acord cu unul dintre cei mai bine cotaţi jucători ai momentului din fotbalul mondial – atacantul şi golgheterul Atlético Madrid, internaţionalul columbian Radamel Falcao.

Falcao va deveni ambasador global al Western Union în cadrul iniţiativei PASS – prin care fiecare pasă reuşită pe teren în acest sezon al UEFA Europa League va fi transformată în fonduri care să susţină o zi de educaţie pentru tinerii din întreaga lume.

„Am fost intrigat de iniţiativa PASS a celor de la Western Union şi am simţit imediat că vreau să mă alătur lor”, a spus Falcao, care a câştigat de două ori UEFA Europa League cu Porto şi Atlético Madrid, înregistrând un număr record de 17 goluri în precedentul sezon al competiţiei. În prezent, el este unul dintre atacanţii cheie din echipa Columbiei în calificările la Cupa Mondială FIFA 2014.

„În cea mai mare parte din cariera mea de profesionist de fotbal, am jucat în afara Columbiei, însă sunt foarte mândru de ţara mea natală. Consider binevenit prilejul să pot contribui, prin iniţiativa PASS, la strângerea de fonduri pentru proiecte de educaţie pentru America Latină”.

Iniţiativa PASS va asigura traininguri pentru profesori şi burse pentru studenţi şi elevi prin intermediul unor organizaţii non-profit, non-guvernamentale (ONG), concentrându-se, pentru început, pe 11 ţări: Brazilia, China, Columbia, Jamaica, Mexic, Maroc, Nigeria, Senegal, România, Rusia şi Turcia. Până în prezent, au fost înregistrate în total 83.054 de pase reuşite în competiţia din acest sezon, însemnând 83.054 de zile de educaţie acoperite.

Comentând pe marginea semnării acestui acord, Marc Audrit, Vice Preşedinte Global Brand Western Union spune: „Alături de talentul lui excepţional în fotbal, povestea lui Falcao a fost factorul cheie determinant în decizia noastră de a semna cu el acordul de ambasador pentru iniţiativa noastră PASS. Cu toate că s-a născut în Columbia, el a jucat peste tot în lume, din Argentina până în Portugalia şi Spania şi, la fel ca mulţi dintre consumatorii care ne folosesc serviciul, a fost nevoit să-şi facă o casă departe de acasă”.

“Moving money for better – punerea banilor în mişcare pentru mai bine – este chiar miezul activităţii noastre, iar educaţia este una din principalele raţiuni pentru care clienţii noştri trimit bani. Potrivit UNESCO1, în întreaga lume sunt peste 71 de milioane de copii şi tineri străluciţi şi care munesc din greu pentru a studia, dar care nu sunt înscrişi la şcoală sau într-o formă de învăţământ vocaţional. Prin PASS, intenţionăm să fructificăm puterea fotbalului – şi a unor jucători precum Falcao – pentru a crea notorietate în jurul acestei problematici şi pentru a dezvolta un sprijin concret care să-i ajute pe tineri şi comunităţile în care trăiesc”.

Falcao se alătură fostului internaţional, Patrick Vieira, ca ambasador care sprijină Iniţiativa PASS. Ambii provin din afara Europei şi au reuşit să-şi facă aici un renume mondial pe scena fotbalului.

Pentru mai multe informaţii despre iniţiativa PASS a Western Union şi despre pasele reuşite de fiecare echipă şi fiecare jucător în UEFA Europa League, vă rugăm să vedeţi: www.wu-pass.org.

1
Sursă: UNESCO Institute for Statistics.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *