free download 78 travel guides written by experts

Arta romaneasca contemporana la targul Contemporary Istanbul

Anca Poterasu Gallery participa in perioada 22-25 noiembrie 2012, la a saptea editie a targului de arta Contemporary Istanbul, cu lucrarile artistilor Zoltan Bela, Teodor Graur, Gheorghe Rasovszky, Irina Botea si Nicu Ilfoveanu.

Contemporary Istanbul este cel mai mare targ de arta din Turcia, ce reuneste peste 100 de galerii din intreaga lume. In cadrul targului, vor fi expuse lucrari de arta internationala de la pictura si sculptura pana la lucrari video interactive si instalatii.

Galeria Anca Poteraşu este un spatiu dedicat artei contemporane ce se concentreaza pe sustinerea  si promovarea initiativelor artistice si a proiectelor curatoriale romanesti. In prezent, Galeria Anca Poterasu are in portofoliu 11 artisti contemporani. Mai multe informatii pe www.ancapoterasu.com.

ATELIER SAPTE sprijina Anca Poterasu Gallery si Asociatia Romana de Arta Contemporana in promovarea artei contemporane romanesti atat in Romania cat si in strainatate. ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *