free download 78 travel guides written by experts

Wella Awards 2011 a ales o Amazoana

Cel mai apreciat look in cadrul evenimentului Wella Awards 2011 a fost al unei Amazoane!

Saptamana aceasta a avut loc in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, evenimentul Wella Awards 2011. Pentru editia din acest an, organizatorii au schimbat formatul galei, preferand sa puna accentul pe descoperirea de talente in domeniul stylingului si mai putin pe lansarea de noi trenduri in culoare si tunsori.

Concursul s-a desfasurat pe patru mari categorii: Trend Vision – sectiune adresata stilistilor consacrati, Trend Vision – Your Vision, Cocuri – creativitate si look general si Cut&Color – Men.

Din juriul competitiei au facut parte stilisti romani si internationali, iar invitatul special al acestei editii a fost cunoscutul Cyrill Brune din Franta.

"De cele mai multe ori creatiile mele sunt asemenea unei coregrafii a personalitatii modelului pe care-l folosesc. Imaginea reala imbinata cu multa creativitate atinge perfectiunea, atunci cand modelele mele doresc sa fie unice si senzuale. Sfatul meu pentru toti stilistii aflati la inceput de drum, este sa puna un strop de magie in gesturile lor, astfel incat rezultatul sa fie unic." – a declarat Cyrill Brune.

Modelul care i-a cucerit pe jurati a fost o Amazoana, look creat de o echipa de trei stilisti.

Liviu Veja a semnat coafura. "Bebe" asa cum il numesc cunoscutii, are 25 de ani si lucreaza in Salonul Danielle Royal din Targu Mures. Premiul cucerit ii ofera lui Liviu, oportunitatea de a participa la un curs de specializare, la Londra.

Machiajul a fost creat de Cristian Buca, make-up artistul oficial al Organizatiei Miss Universe Romania. Cristian este cunoscut publicului atat pentru machiajele realizate pentru toate castigatoarele competitiei Miss Universe Romania, cat si pentru colaborarile sale cu vedete din show – bizz-ul romanesc.

Modelul Bencze Bernadette, in varsta de 21 de ani a prezentat pe scena competitiei o tinuta semnata George Hosbota.

Membrii Juriului au fost impresionati de fuziunea perfecta intre stilul Lumina si stilul Glamazon, pe care Liviu a realizat-o, dar si de imbinarea perfecta dintre machiaj, coafura si tinuta vestimentara.

Bucuresti, 08.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *