free download 78 travel guides written by experts

Vrem mai mult de la noi insine

Începând de astăzi, Policlinica Floreasca împreună cu spitalul Euroclinic asigură servicii medicale complete în zona Floreasca

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunţă deschiderea celei mai mari policlinici din reţea, Policlinica Floreasca. Aceasta include prima farmacie din Reţea şi o gamă completă de servicii de ambulatoriu printre care şi un serviciu complex de nutriţie şi dezvoltare personală. Împreună cu Spitalul Euroclinic şi Farmacia Centrală, Policlinica Floreasca completează cercul noului Campus Medical care va deservi toată zona Floreasca. Valoarea totală a investiţiei în proiect se ridică la 2 milioane de euro.

„Policlinica Floreasca este cea mai mare policlinică a Reţelei, însă şi un standard pe care dorim să ni-l însuşim: o gamă complexă de servicii de la prevenţie, diagnostic, tratament şi recuperare, fie în ambulatoriu, fie în spital. Suntem mândri de faptul că în ultimul an ne-am dublat suprafaţa şi numărul de cabinete din policlinici, iar suprafaţa spitalelor noastre este acum de patru ori mai mare. Cu o echipă medicală mai puternică, vrem mai mult de la noi înşine!”, Wargha Enayati, Preşedinte Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA.

Policlinica Floreasca se adresează tuturor categoriilor de pacienţi persoane fizice şi companii şi îşi propune să atragă un număr de 100 000 de pacienţi persoane fizice până la finalul anului 2012. Cu o suprafaţă de peste 2000 de metri pătraţi, noua policlinică are 43 de cabinete şi, pentru inceput, o echipa de 115 medici. Printre serviciile oferite se numără: medicină internă, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, kinetoterapie, cardiologie, ginecologie, diabet, boli nutriţie şi metabolism, ecografie. De asemenea, Policlinica Floreasca are un puternic profil chirurgical servind ca suport pentru activitatea spitalicească din Euroclinic. Dr. Anda Avramescu Medic Specialist Nutriţie Boli Metabolice, Dr. Dărmănescu Monica, Medic Specialist Dermatologie şi Prof. Dr. Blaj Ştefan Specialist Reumatologie sunt doar câteva nume sonore care s-au alăturat echipei de medici.

Policlinica Floresca găzduieşte şi prima farmacie din Reţeaua REGINA MARIA, dar şi un serviciu complex de nutriţie şi dezvoltare personală. Programul reprezintă o nouă abordare care incorporează un soft medical special pentru diagnostic, consultul medicului nutriţionist, consult psihologic şi terapia de grup, un cumul eficient pentru schimbările comportamentale.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *