free download 78 travel guides written by experts

Discovery HD Showcase – acum in oferta Focus Sat

Începând cu 1 octombrie, Discovery HD Showcase, canalul premium care oferă divertisment non-ficţiune de calitate în format High Definition, va fi disponibil în oferta Focus Sat, în cadrul unui pachet special dedicat HD.

Discovery HD Showcase emite 24 de ore pe zi, iar grila sa conţine cele mai îndrăgite programe din portofoliul Discovery Networks în format de înaltă definiţie, dar şi conţinut HD produs în exclusivitate pentru acest canal.

“Ne dorim ca tot mai mulţi oameni să se poată bucura de experienţa HD în propriile case, un format care exprimă fidel calitatea extraordinară a producţiilor Discovery, binecunoscute şi apreciate pentru impactul vizual unic datorat cadrelor fascinante şi a creativităţii montajelor. În HD, imaginile sunt mult mai clare şi expresive, cu rezoluţii de până la cinci ori mai mari decât la televiziunea standard, iar sunetul este asemănător cu cel din cinematografe. Este o experienţă de vizionare ce-ţi taie respiraţia şi te face să trăieşti în timp real ceea ce vezi” a spus Gabriela Stoian, Distribution Manager Romania, Discovery Networks CEEMEA.

Clienţii Focus Sat vor putea să se bucure de programe fascinante despre călătorii, natură, lifestyle, ştiinţă, istoria naturii sau cultură, alese dintr-un vast portfoliu, exclusiv în format HD. Oferta de programe Discovery HD Showcase in octombrie include o multitudine de programe noi, printre care Cafe Racer, una dintre premierele lunii, care prezintă incursiunea a doi foşti campioni de superbike, Ben şi Eric Bostrom, în lumea celor mai vizionari constructori de motociclete din lume care vor trebui să re-creeze unele dintre cele mai faimoase motoare construite vreodată de-a lungul istoriei.

Tot în luna octombrie, telespectatorii vor putea urmări serialul Revealed pentru a avea acces în culisele pelerinajelor religioase din toata lumea sau The Reinventors în care cei doi prezentantori, Matt Hunter şi Jeremy MacPherson încearcă să reconstruiască diverse mecanisme pe baza unor invenţii de mult uitate. Datorită remarcabilei calităţi a imaginii şi sunetului, dar şi datorită programelor fascinante, lumea şi realitatea înconjurătoare par să fie mai aproape, mai fascinante şi mai familiare.

Discovery HD Showcase este disponibil în acest moment şi în ofertele DTH şi IPTV ale Romtelecom, în oferta de cablu UPC şi prin iNES IPTV.

Discovery a fost prima companie din domeniul audio-vizualului care a lansat un canal HD cu emisie non-stop, 24 ore pe zi, 7 zile din 7 – în SUA, în 2002. De atunci, canalul s-a mai lansat pe alte 80 pieţe internaţionale. Discovery HD Showcase s-a lansat în Polonia în 2006, în Ungaria şi Slovacia în 2007 şi în România şi Republica Cehă în 2009.

Despre Discovery Communications:

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) este compania Nr. 1 în lume în domeniul programelor non-ficţiune, ajungând la peste 1,5 miliarde abonaţi din 210 ţări. Discovery oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor peste 130 retele în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD, cât şi prin intermediul produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale de top sau prin portofoliul diversificat de servicii media digitale, incluzând HowStuffWorks.com. În Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, 10 branduri Discovery ajung la 141 milioane abonaţi din 105 ţări, cu programe traduse în 17 limbi.

Despre Focus Sat România:

Focus Sat, primul operator de televiziune digitală prin satelit din România, s-a lansat în noiembrie 2004. Focus Sat este singurul operator de servicii Direct-to-Home din România care oferă un sistem de plată prin cartele de reîncărcare prepay. În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achiziţionată integral de UPC România, parte a grupului american Liberty Global International. Liberty Global International oferă servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitală şi prin satelit, internet şi telefonie în peste 16 milioane de locuinţe din întreaga lume.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *