metalshow

Volkswagen Jetta si Touran, disponibile in Romania la preturi speciale

  • Noul Jetta se vinde acum fără taxe vamale
  • Noul Touran, cea mai sigură maşină din clasa sa

Porsche Romania, importatorul Volkswagen, anunţă începerea unor campanii speciale de promovare a două dintre modelele de succes ale mărcii: Jetta şi Touran.

Aflat la a cincea generaţie, Jetta s-a vândut în întreaga lume în peste 6,5 milioane de exemplare, înainte de a reveni pe piaţă cu noul design ce caracterizează noua imagine Volkswagen. Grila radiatorului în forma literei “V” este cel mai vizibil exemplu si dezvăluie un stil mai sportiv şi mai rafinat. Portbagajul, deja recunoscut ca fiind unul foarte generos în această clasă, a fost de asemenea mărit şi mai mult până la 527 de litri, cu 72 mai mult decât la generaţia anterioară.

Cel mai important este faptul că din ianuarie 2007, Volkswagen Jetta este disponibil în România cu zero taxe vamale. Luând în considerare şi preţurile, care încep de la 16.416 Euro inclusiv TVA pentru motorul de 1,6 litri cu 102 CP pentru varianta Trendline Jetta se poziază ca fiind o maşină accesibilă, reprezentativă pentru istoria remarcabilă a mărcii.
Un alt model care se bucură de “avantaj client” considerabil în această perioadă este noul Volkswagen Touran, “mai mult decât o maşină de familie”, conform sloganului.  Acest model se adresează familiilor tinere, cu cel puţin doi copii, care caută o maşină cu personalitate. Prin spaţiul oferit şi modularitatea interiorului, noul Touran este maşina utilă în orice ocazie, fie că este vorba despre relaxare sau excursii la final de săptămână cu familia. În acelaşi timp, gama variată de motorizări disponibile şi dotările ingenioase conferă clienţilor flexibilitatea şi dinamismul care nu se regăsesc, în mod normal, la o maşină clasică de familie.

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru o maşină din această clasă este siguranţa, Volkswagen Touran remarcându-se la acest capitol datorită celor mai multe drive-teste comparative câştigate în clasa sa. Nici un alt autovehicul “multi purporse” (MPV) nu a mai reuşit această performanţă, În plus, noul Touran vine acum cu o serie întreagă de noutăţi tehnice, ca de exemplu funcţia Park Assist, care facilitează realizarea parcărilor laterale. Cu ajutorul unui senzor radar automobilul gaseşte locul de parcare potrivit, apoi face manevrele necesare pentru parcare. Tot ce are şoferul de facut este sa accelereze şi să schimbe treptele de viteză în funcţie de indicaţiile primite prin computerul de bord. Spaţiul de depozitare pentru un Touran cu 5 locuri variază în funcţie de aranjamentul scaunelor între 695 şi 1989 litri.
Toate motorizările dispun de cutii de viteze manuale cu 6 trepte sai mult-premiatul DSG.

Sursa: Porsche Romania

Infiintat in 1994, SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 6.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *