metalshow

Epicor lanseaza o noua versiune a solutiei ERP iScala

Epicor Software Corporation, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de software pentru managementul afacerilor, a anunţat lansarea soluţiei iScala 2.3, cea mai nouă variantă a soluţiei ERP prezentă de peste 11 ani pe piaţa din România.  

“Prin lansarea iScala 2.3, le oferim clienţilor noştri o soluţie cu valoare adăugată şi, în special, o mai bună funcţionalitate companiilor cu activitate de producţie, service şi distribuţie”, a declarat Steve Humble, senior director of product marketing Epicor. “Epicor iScala 2.3 extinde şi îmbunătăţeşte principalele puncte tari ale Epicor: disponibilitatea în întreaga lume şi funcţionalitatea totală pentru principalele pieţe verticale. Această soluţie a fost creată pentru a ne ajuta clienţii să atingă excelenţa operaţională prin reducerea costurilor, în timp ce îmbunătăţeşte capacitatea de folosire şi eficienţa proceselor”, a completat dl.Humble.

“Cele peste 150 de implementări de succes din România, au făcut ca iScala să devină una dintre cele mai cunoscute şi apreciate soluţii, dovedind că este cel mai potrivit sistem ERP destinat companiilor medii şi mari. Noua variantă vine cu un set de functionalităţi ce ne permit să adresăm mai eficient cerinţele specifice companiilor din segmentele de producţie şi distribuţie şi să fim în pas cu fluxurile operaţionale din ce în ce mai sofisticate ale afacerilor. Suntem siguri că iScala 2.3 – rezultatul combinării fundaţiei solide iScala şi a noilor module şi functionalităţi optimizate – se va impune rapid pe piaţă şi va întări poziţia de soluţie ERP de referinţă pe care o are iScala pe piaţa din România.”, a declarat dl. Horia Negulescu, Senior Country Manager, Epicor Software România.

Atenţia importantă acordată cerinţelor de raportare managerială internaţională şi a celor legate de comerţ fac din Epicor iScala o soluţie ideală şi completă pentru afaceri, destinată companiilor medii şi mari, naţionale sau internaţionale. Beneficiind de o mai bună securitate şi de un mai bun control, Epicor iScala 2.3 oferă companiilor posibilitatea de a răspunde direct problemelor legate de controlul organizaţional, centralizare şi de instalare la nivel global şi le permite să atingă excelenţa operaţională. Suita de aplicaţii comprehensive oferă, în paralel, funcţionalitate compatibilă, localizare în funcţie de ţară, multiple actualizări, limbă şi regimuri de auditare.

Pe lângă modulele şi aplicaţiile noi, Epicor s-a ocupat şi de îmbunătăţirea tuturor celorlalte componete ale sistemului, ţinând cont de feed-backul primit de la clienţi pe parcursul ultimilor ani. Nu în ultimul rând, am avut în vedere interacţiunea tot mai strânsă dintre diverse unităţi de business, fie în cadrul aceleaşi companii, fie între companii partenere. Astfel, am realizat o soluţie ce oferă mijloacele necesare planificării şi realizării proceselor business cu costuri de tranzacţionare scăzute şi cu multe informaţii de management.

Bucuresti, 6.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *