free download 78 travel guides written by experts

Vola.ro anunta parteneriatul cu Infoturism.ro

Cea mai mare agenţie online de turism din România, Vola.ro, anunţă parteneriatul cu portalul Infoturism.ro. Lunar, cel mai vizitat portal de turism românesc este accesat de peste 500.000 de turişti interesaţi de planificarea unei vacanţe, aceştia având acum acces la platforma de rezervări bilete de avion Vola.ro. În urma parteneriatului, Vola.ro estimează o creştere cu 5% a vânzărilor biletelor de avion în următoarele două luni.

“Acest modul este în dezvoltare de câteva luni şi considerăm că am ajuns la perfecţionarea lui prin integrarea întregii experienţe de până acum. Ne aşteptăm ca aceasta să fie prima colaborare ce foloseşte noua platformă de afiliere whitelabel şi suntem convinşi că vom încheia parteneriate şi cu alte site-uri importante din România”, a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Colaborarea implică o integrare a tehnologiei de căutare şi rezervare Vola.ro pe site-ul partenerului, păstrând nealterate elementele portalului Infoturism.ro. Clienţii vor putea astfel efectua rezervări pentru servicii Vola.ro direct prin intermediul Infoturism.ro, fără costuri suplimentare. Felul în care este integrat poate fi vizionat accesând link-ul: //www.infoturism.ro/bilete-avion/.

“Parteneriatul nostru cu Vola.ro are la bază dorinţa comună de a oferi pasionaţilor de călătorii acces la informaţie cât mai utilă şi servicii de calitate. Suntem bucuroşi că portalul nostru, cel mai vizibil din piaţa turistică din România, oferă acum vizitatorilor acces la serviciile celei mai mari agenţii online de turism, Vola.ro”, a precizat Doru Mărculescu, Director General Infoturism Media SRL.

Portalul Infoturism.ro reprezintă deja un nume pe piaţa turistică online, cu peste 100.000 oferte de vacanţă şi 400 de agenţii de turism membre. Infoturism.ro beneficiază de o platformă tehnologică şi grafică de ultimă oră, fiind cel mai vizitat portal de turism în ultimii unsprezece ani.

Sistemul de parteneriat cu Vola.ro este disponibil pentru orice portal specializat pe domeniul turistic, beneficiile fiind atât pentru consumatori, care au acces la serviciile Vola.ro fără costuri suplimentare, cât şi pentru websitul partener, ce beneficiază de venituri suplimentare din comisioanele aferente intermedierii acestor servicii. Sistemul de acordare a comisionului este unic pe piaţa din România, websitul partener continuând să primească aceste comisioane chiar şi atunci când clienţii se adresează ulterior pentru rezervări direct la Vola.ro. Acest lucru este posibil printr-un tracking corect al clienţilor, partenerul având garanţia că nu doar direcţionează clienţi către Vola.ro, ci beneficiază de fiecare dată când clienţii revin la Vola.ro.

Despre beneficiile afilierii cu Vola.ro

Beneficiile portalurilor care aderă la un astfel de program sunt multiple:
– Tracking exact al fiecărui client, pe întreaga durată a contractului;
– Statistici actualizate la secundă pentru toate comenzile din sistem;
– Partenerul poate vedea în timp real statusurile tuturor comenzilor;
– Număr de telefon dedicat în call center unde clientul este întâmpinat cu un mesaj personalizat din partea websitului partener;
– Program NON STOP al call center-ului, pentru a deservi nevoia clientului în mod constant;
– Consultanţă specializată pentru o mai bună promovare a sistemului;
– Sistem automat de generare şi trimitere pe email a statisticilor amănunţite;
– Sistem fără costuri pentru website-ul partener, uşor de integrat şi flexibil;
– Actualizare şi optimizare permanentă a modului de servire a produselor;
– Comisioane atractive.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *