free download 78 travel guides written by experts

Vodka Finlandia celebreaza, in stil finlandez, soarele de miez de noapte

Loredana a cantat in Finlanda la Finlandia Midnight Sun

Sarbatoarea Midnight Sun din Finlanda a reunit peste 300 de invitati ai Finlandia Vodka din peste 34 de tari. Ei s-au adunat, la Cercul Polar, pentru a sarbatori soarele din miez de noapte si generozitatea naturii: tinuturile neatinse, delicatesele locale, apa pura, muzica finlandeza si cocktailurile proaspete cu vodca Finlandia.

Din Romania a plecat o echipa formata din artisti, reprezentanti ai presei si reprezentanti ai Finlandia Vodka Romania. Loredana a fost singurul artist strain care a cantat la Midnight Sun 2009 in Laponia, iar prestatia ei a ridicat energia intregii petreceri.

Dintre cei care au mai participat la sarbatoarea Midnight Sun din Finlanda mentionam doar: Lili Sandu – gazda noii editii a emisiunii Midnight Sun Tour, Dan Silviu Boerescu, Nomi Fernandes – Playmate-ul lunii iulie in Romania, Raluca Lazarut, Andi Moisescu si echipa Midnight Sun Tour.

Sarbatoarea Midnight Sun, a inceput cu o calatorie pe raul Ounasjoki, pana la Poropirtti, „satul renilor”, unde invitatii din Romania au fost intampinati cu un preparat special, realizat din Finlandia Tangerine Fusion, gem din fructe de padure finlandeze si un strop de suc de mere.

Loredana a cantat pentru cei peste 300 de invitati ai Finlandia Midnight Sun, reuniti la Cercul Polar, melodii de pe noul ei album, Sundance, sustinut de Finlandia Vodka.

Frumusetea naturala a locurilor si stralucirea calda a soarelui au facut ca timpul sa se dilate intr-o sarbatoare cu totul speciala, care a reunit prietenii Finlandia de pretutindeni. Sara La Fountain, care in urma cu cateva saptamani a fost oaspete de onoare la petrcerea VIP Midnight Sun din Bucuresti, a pregatit delicatese pe baza de vodca Finlandia, in diverse sortimente. Festivitatea a culminat cu reinaltarea soarelui, imediat dupa scurta apropiere de linia orizontului, iar participantii au urmarit focul ritualic, aprins pe raul din apropiere pentru a indeparta „spiritele rele” si a atrage energie pozitiva si voie buna.

„Am plecat cu multi invitati din Romania tocmai ca sa inteleaga spiritul Midnight Sun si tot ce inseamna traditie in ceea ce priveste vodca Finlandia. Loredana si „Sundance” au insemnat pentru noi sustinerea unui proiect extraordinar, in care am regasit elementele care definesc spiritul Finlandia. A fost singurul artist strain care a cantat in Finlanda si ne bucuram ca a avut succes si acolo” a declarat Fady Zaidan, Country Manager Brown Forman , la intoarcerea in Romania.

„In Finlanda, soarele de miez de noapte joaca un rol important in cultura noastra deoarece nu reprezinta doar o sarbatoare a darurilor naturii, ci de asemenea a timpului petrecut cu prietenii si familia”, a declarat Alexander Sneen, Global Marketing Manager Finlandia Vodka. „Soarele nocturn este esential pentru vodca Finlandia. Fara acesta, nu am avea ingredientele pure, naturale, care dau gustul curat si revigorant al Finlandia: orzul cu sase spice si apa pura de izvor glaciar.”

Traditia celebrarii soarelui nocturn in Finlandia dateaza inca din 1316, cand a inceput sarbatorirea celei mai lungi zile a anului. A doua sarbatoare ca importanta in Finlanda, dupa Craciun, solstitiul de vara este un prilej de reuniune intre prieteni, in mijlocul naturii, langa miile de lacuri finlandeze.

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *