free download 78 travel guides written by experts

Bosch continua campania dedicata conducatoarelor auto

Bosch anunţă continuarea campaniei dedicată conducătoarelor auto “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru maşina ta”, care a fost demarată în luna martie a acestui an. Astfel, în perioada 15 iulie – 31 august, pentru fiecare acumulator auto Bosch cumpărat din magazinele de piese auto şi reţeaua Bosch Car Service, conducătoarele auto primesc cadou, în limita stocului disponibil, o pereche de ochelari de soare. Mai mult, doamnele sunt aşteptate în reţeaua Bosch Car Service pentru a beneficia de verificări gratuite ale nivelului uleiului de motor, lichidului de răcire, lichidului de frână, stării bateriei şi a ştergătoarelor.

Toate femeile ştiu că un accesoriu potrivit face diferenţa între o ţinută banală şi una perfectă, însă puţini şoferi conştientizează faptul că acest lucru este valabil şi în trafic. Campania “Alege accesoriile potrivite. Piesele auto Bosch pentru maşina ta” este prima campanie dedicată exclusiv conducătoarelor auto, organizată de o companie din domeniul pieselor şi echipamentelor auto. Prima etapa a campaniei a avut loc în luna martie şi s-a focusat pe ştergătoarele Bosch Aerotwin.

În cea de-a doua etapă, Bosch doreşte să evidenţieze şi alte ’’accesorii’’ esenţiale pentru persoanele aflate în trafic, luniile iulie şi august fiind alese pentru promovarea acumulatorilor auto. Noua tehnologie PowerFrame a acumulatorilor Bosch, le conferă un randament ridicat şi o fiabilitate sporită, oferindu-le putere sigură de pornire, durată de viaţă prelungită şi stabilitate în alimentarea cu energie.

Mai multe informaţii despre Bosch Car Service puteţi găsi pe www.boschcarservice.ro.

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *