free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza solutia Windows Mobile E-Mail pentru companii

Experienta de tip "Outlook" pe telefonul mobil

·    Acces mobil si rapid la e-mail, Internet, calendar, agenda electronica, lista de contacte, telefon, SMS si MMS
·    Solutie disponibila pe 2 telefoane „inteligente”, cu sistem de operare Windows: Samsung BlackJack i600 si Vodafone 1210
·    3 pachete de trafic de date  disponibile si, promotional, abonament gratuit timp de o luna

Vodafone Romania anunta lansarea unei noi solutii de e-mail mobil, Windows Mobile E-mail. Compatibila cu telefoane mobile cu sistem de operare Windows, noua solutie ofera utilizatorilor acces mobil si rapid la contul de e-mail al companiei, Internet, calendar, lista de contacte, agenda electronica, telefon, SMS, MMS si alte aplicatii de date, prin intermediul unui singur dispozitiv integrat.

Cu o interfata prietenoasa, de tip „Outlook”, solutia Windows Mobile E-mail de la Vodafone ofera un mediu familiar de business persoanelor aflate in miscare, direct pe telefonul mobil. Destinata in principal companiilor, solutia Windows Mobile E-mail utilizeaza un server Microsoft Exchange, versiuni 2003 si mai noi, fiind usor de implementat, fara a necesita investitii suplimentare in infrastructura.

Solutia Windows Mobile E-mail este disponibila clientilor Vodafone pe doua modele de telefoane mobile: Samsung BlackJack i600 si  Vodafone 1210. Samsung BlackJack i600 este disponibil clientilor la pretul de 299 USD, cu abonament pe durata de 2 ani si la 339 USD, cu abonament pe durata de 1 an. Vodafone 1210 poate fi achizitionat la pretul de 149 USD, cu abonament pe durata de 2 ani si la 189 USD, cu abonament pe durata de 1 an. Preturile nu includ TVA.
Samsung BlackJack i600 este un terminal dual-band UMTS / HSDPA, dispune de camera foto si video de 1,3 megapixeli, tastatura QWERTY si permite vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat.

Cu un design modern si dimensiuni reduse, Vodafone 1210 este un terminal tri-band GSM (900 / 1800 / 1900), cu ecran color, memorie de 128 MB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie.

Vodafone Romania ofera trei pachete pentru activarea solutiei Windows Mobile E-mail, adaptate nevoilor specifice de trafic: Vodafone MPE, cu 20 MB trafic inclus, la tariful de18 USD / luna; Vodafone MPE National, cu 50 MB trafic inclus, la tariful de 24 USD / luna si Vodafone MPE Roaming, cu 50 MB trafic national inclus si 3 MB trafic in roaming, la tariful de 49 USD / luna.  Traficul suplimentar se tarifeaza cu 0,30 USD / MB.

Clientii Vodafone Romania care isi activeaza solutia Windows Mobile E-mail pana la 25 septembrie 2007, beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna pentru oricare dintre cele trei pachete disponibile.

Vodafone Romania ofera clientilor suport pentru activarea solutiei Windows Mobile E-mail si pentru configurarea terminalelor mobile.

Noua solutie Windows Mobile E-mail este disponibila incepand de astazi, prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania.

Bucuresti, 25.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *