free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza cel mai nou model de tableta, sub brandul propriu

– Vodafone Smart Tab 4 8”

· Noua tableta Vodafone Smart Tab 4 8“ poate fi achizitionata de catre clientii noi si existenti, in sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone
· Tableta poate fi achizionata cu 0 euro avans, cu abonamentul Smart NET 12 (12 euro/luna) si o rata de 7 euro/ luna , pe factura, timp de doi ani

Vodafone Romania extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model – Vodafone Smart Tab 4 8’’. Noua tableta Vodafone Smart Tab 4 8“ este disponibila, pentru clientii noi si existenti, in sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone. Tableta poate fi achizionata cu 0 euro avans, cu abonamentul Smart NET 12 (12 euro/luna, TVA inclus) si o rata de 7 euro/ luna (TVA inclus) , pe factura, timp de doi ani.

Tableta Vodafone Smart Tab 4 8“ e compatibila 3G, are un display HD de 8 inchi si o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Cu un design compact, tableta functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2 si dispune de un procesor QuadCore de 1,3 GHz, alaturi de o memorie RAM de 1GB. Pentru mai multe detalii despre noua tableta, puteti intra pe: https://www.vodafone.ro/shop/tablete/vodafone-smart-tab-4.

Pachetul SMART NET 12 ofera utilizatorilor 5 GB trafic de date inclus la viteza maxima de 43,2Mbps. Promotional, abonamentul ofera, timp de o luna acces nelimitat la internetul mobil. Pe langa traficul de date, pachetul include continut special: TV by Vodafone prin aplicatia Seenow, gratuit timp de 3 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, si 10 GB spatiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud pe toata perioada contractuala. Mai multe detalii despre pachetele Vodafone de internet mobil puteti gasi aici: https://www.vodafone.ro/tablete#tab-3.

Tableta poate fi achizionata si fara abonament si are un cost de 184 euro (TVA inclus).

Bucuresti, 21.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *